Szerzői jogok vonatkozása a HolnemBolt webáruház weboldalaira


A holnembolt.hu weblap felületein megjelenő leírás, tájékoztató szöveg, kép illetve az oldal grafikai és technikai szerkezete, mindezek a holnembolt.hu webáruház weblapjain való megvalósításának módja, összes adata a Boyonex Kft. kizárólagos tulajdonát képezik. A weblap felületén található összes adat a Szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. tv. rendelkezései szerint szerzői jogvédelem alatt áll.

A Boyonex Kft. engedélye nélkül az oldalak bármely alkotóeleme (összes weblap vagy részletei) on-line vagy nyomtatott reprodukálása nyilvános közzététel céljából tilos. A tulajdonos írásban adott engedélye nélkül a weblap tartalmi elemei nem tárolhatók sem nyilvános, sem zárt adatbázisban, sem nyomtatott formában, sem más adattárolón.

A jogtulajdonos Boyonex Kft. hozzájárulása nélkül a weblap bármely tartalmi elemének másolása, felhasználása, tárolása szerzői jogok megsértését jelenti. A szellemi tulajdon és szerzői jogokról szóló törvények megsértése a tulajdonos részéről azonnali törvényes érdekérvényesítési intézkedést von maga után!

A holnembolt.hu főoldalára mutató linket bárki elhelyezhet a saját oldalán, belső oldalakra vezető linkek is elhelyezhetők abban az esetben, ha ezek a teljes oldal, és nem csak egyetlen elem (pl. kép vagy szöveg) elérési útját tartalmazzák, abban az esetben, ha ezek a linkek az oldal tartalmát nem módosítják.



Bisnode partner control
 
Kedves Látogató! Felhívjuk figyelmét, hogy weboldalunkon "sütiket" (cookies) használunk a felhasználói élmény javítása érdekében, melyet a böngészésre használt eszközén tárolunk.