Djeco - Design by

Művészeti műhely - Fantázia kerekerdő - Fantasy forest 3D

Cikkszám: 8652
3D fraktál és mandala grafika színező a Djeco-tól.

7 430 Ft

Szemüvegen át nézve élénken mozgolódnak, szinte életre kelnek a képen látható alakzatok.

A Fantázia kerekerdő  különlegesen szép, különös alakokkal van tele. Aprólékos gonddal felépített grafikák várják a megelevenítést.  Mandalák az életvirágjáról, fraktálgrafikák a tündéri pillangók röptéről, színes mesevilág rajzolódik ki a sablonosnak nem nevezhető sablonképeken. Melissa Castrillon bársony képeket is illusztrált a Djeco felkésérésre, neves illiusztrátor, az ő látásmódjával a színezőkön keresztül megismerkedni egy kellemes időtöltés.

A 3D-s színező egy élményjáték, éleményszínező ez, ami megalapozhatja a grafika, a festészet művészete iránti érdeklődést, motivációt az önkifejezésre. Amit szavakkal nem lehet elmondani, egy rajz, egy kép lélekhez szólóan, az értelem számára érthetően ki tudja fejezni. A 3D-s rajzolás tanulható, a 3D művészeti alkotások rendkívüli élményt nyújtó művészeti alkotások. Jó szórakozást és sok-sok bónuszt tartalmaz ez a kifestő készlet.

A fekete-fehér előrajzolt kép kiszínezése alapos megfigyelést, pontos kivitelezést igényel, csak remélni tudjuk, hogy mind a négy sablont a megajándékozott gyermek fogja kiszínezni! A szülői próba biztosan elég lesz egy darabon is!

Tartalma:

  • 4 db illusztrált kép 
  • 7 db színes filctoll
  • 1 db 3D szemüveg
  • 1 db használati útmutató

Doboz méretei: 23 x 16 x 4 cm

Tervezte: Melissa Castrillon                                                     Itt nézd, hogyan készítsd!

Melissa Castrillon művei


Ajánlott életkor: 4 - 8 éves korig

Anyaga: keménykarton

Kiknek: lányoknak


Fogyasztói Vélemény tanúsítvány

Adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH-90392/2015

Copyright © 2017. Boyonex Kft. Minden jog fenntartva!

Bisnode partner control
 
Kedves Látogató! Felhívjuk figyelmét, hogy weboldalunkon "sütiket" (cookies) használunk a felhasználói élmény javítása érdekében, melyet a böngészésre használt eszközén tárolunk.