Djeco - Lovely Paper

Titkos napló varázstollal - Owen secret notebook - Magic felt pen

Cikkszám: DD03614
Varázs toll a titkosíráshoz! Jegyzetfüzettel a Djeco-tól.

3 560 Ft

Rejtett írás, szem elől elrejtett titkos feljegyzésekre alkalmas készlet.

A lendület és a mozdulatlanság, az erő és a gyengeség egyszerre ábrázolódik ezen a napló borítón, mint egy jelezve, hogy talán a tartalma is, erőről, gyengeségről, egyhelyben maradásról és haladásról, előre lépésről szól majd. Ebben a jegyzetfüzetben valószínűleg nagy élményeket lehet feljegyezni, amit azzal oszt meg majd a titkosíró, akit majd méltónak talál rá. A jegyzetfüzethez tartozó  varázstoll valóban varázsolni tud, egyrészt ezzel lehet írni a lálhatatlanná váló betűket, másrészt ennek a tollnak a lámpácskájának fényénél vállnak olvashatóvá a leírt szavak, mondatok, történek, titkok és élmények. Egy lakathoz két kulcs van, vajon kinek adja oda a naplóíró a titkaihoz a második kulcsot?

Tartalma:

  • 1 db jegyzetfüzet
  • 1 db mágikus toll
  • 1 db lakat 2db kulccsal

Méretei: 19 x 15 x 1 cm

Tervezte: Owen Davey 

Az Egyesült Királyság kitüntetett illusztrátora Owen Davey. Rajzol Googlenak, Facebooknak, Sonynak, Legonak és publikál a  National Geographic-ban. Különleges jegyzetfüzet, amit a kortárs művész színes grafikája fémjelez.


Ajánlott életkor: 8 - 14 éves korig

Kiknek: fiúknak


Fogyasztói Vélemény tanúsítvány

Adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH-90392/2015

Copyright © 2017. Boyonex Kft. Minden jog fenntartva!

Bisnode partner control
 
Kedves Látogató! Felhívjuk figyelmét, hogy weboldalunkon "sütiket" (cookies) használunk a felhasználói élmény javítása érdekében, melyet a böngészésre használt eszközén tárolunk.