Drei Hasen
Társasjáték - Bim Bamm!

Kedvencem
Cikkszám:DH-0003

4 200 Ft

Drei Hasen
Társasjáték - Légy éber! - Auf Zack!

Kedvencem
Cikkszám:DH-0011

5 690 Ft

Drei Hasen
Kártyajáték - Nulla a nyerő - Nullern

Kedvencem
Cikkszám:DH-0012

4 200 Ft

Drei Hasen
Kártyajáték - Groovy Pips

Kedvencem
Cikkszám:DH-0013

4 200 Ft

A Drei Hasen in der Abendsonne kiadó üde, új színfoltot tett a játékok, társasjátékok kínálati palettájára

Mit is lehet tudni erről a különleges kiadóról?                                                                                                   

Nevük magyar fordításban: "Három Nyuszi a naplementében". Ma már így nevezi magát az a három mágus, akik egyike 1994-ben oly sikeres útjára bocsátotta a Drei Magier Spiele kiadó játékait, amelyek közül több is Év gyerekjátéka díjat és egyéb nívós kitüntetést zsebelt be. A tervezők sikeres útját beárnyékolta egy hosszú betegség. Ezért úgy döntöttek, hogy a Drei Magier gyermeküket méltó kezekbe örökül adják a Schmidt Spiele kiadónak. Úgy tűnik a felhők elvonultak, újjászületett a csapat és egy ismerősen csengő festői nevet választva újra hódítani készül az igényes, gondolkodtató, esztétikus játékokra szomjazó családok körében.

A három nyuszimágus név szerint: Kathi Kappler - játékfejlesztő, író, férjével együtt a "Drei Magier Spiele" alapítója; Johann Rüttinger - játékfejlesztő, grafikus; Rolf Arvi - illusztrátor. Nevük garancia a játékok ötletességét, minőségét és kivitelezését illetően. A játékok Németországban készülnek, nagy odafigyeléssel és precizitással.

 

Drei Hasen in der Abendsonne kiadó


Bisnode partner control
 
Kedves Látogató! Felhívjuk figyelmét, hogy weboldalunkon "sütiket" (cookies) használunk a felhasználói élmény javítása érdekében, melyet a böngészésre használt eszközén tárolunk.