A Tantrix szórakoztató puzzle, ugyanakkor izgalmas stratégiai játék,  kihívást jelentő logikai-, és változatos, fokozatosan nehezedő egyéni és társasjátékot ad minden korosztály számára.

A Tantrix-ot a Mike of McManaway és Britta Steude tulajdonában lévő új-zélandi Strategy of Color Kft. cég tette közkinccsé. A céget 1987-ben alapították rejtvények és játékok terjesztésére. A Tantrix egy hatszögletű lapkákkal játszott stratégiai játék, amelyet Mike McManaway talált fel 1987-ben. A Tantrix kétszemélyes kartonpapírjátékként jött létre, amelyet Chilében találtak fel és készítettek, miközben Mike McManaway egy hegymászó baleset után lábadozott, gyógyult.

A Tantrix egy fantasztikusan egyszerű és elképesztően bonyolult puzzle, olyan logikai játék, amelynek már rajongó klubjai vannak szerte a világon, világversenyeket, Trantrix bajnokságokat rendeznek.

Tantrix csomag bemutatása


Fogyasztói Vélemény tanúsítvány

Adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH-90392/2015

Copyright © 2017. Boyonex Kft. Minden jog fenntartva!

Bisnode partner control
 
Kedves Látogató! Felhívjuk figyelmét, hogy weboldalunkon "sütiket" (cookies) használunk a felhasználói élmény javítása érdekében, melyet a böngészésre használt eszközén tárolunk.