Djeco: tinyly
Tinyly - Milli rendelője - Milou tinyshop

Kedvencem
Cikkszám:6956

7 960 Ft

Djeco: tinyly
Tinyly - Pipacska és Nuki - Poppy & Nouky

Kedvencem
Cikkszám:6957

4 390 Ft

Djeco: tinyly
Tinyly - Katica Bogival - Coco & Minico

Kedvencem
Cikkszám:6958

4 390 Ft

Összesen 48 találat.

Álomvilág figurák

Leánykáknak tervezvezett, bűbájosan elegáns figurákkal indította el új gyűjthető figurák sorozatát a Djeco. A sorozat első hirnökei itt láthatóak, játékosak, kedvesen motiválóak a játékra. Gyönyörű díszei a gyermekszobáknak, gyűjteményes polcoknak. Kedves, titkos, kis barátnőként, jó kedvre derítő kabalaként, medálként is kísérhetik kis tulajdonosukat. Sok-sok mesére inspirálhatják a vele játszó kis gyermeket. Várhatóan a sorozat újabb darabokkal bővül majd, az, hogy a szépség és esztétika marad a vezérelv a Álomvilág figurák leányka figurának a tervezésnél, azt a tervező személyisége garantálja. Virginie Brachet neves illiusztrátor, ipari formatervező. 

Felhívjuk a kedves vásárlók figyelmét arra, hogy az Arty toys figurák bár 7-9 cm "magasak", vannak kiegészítő tartozékaik, amelyek az ajánlott korosztálynál kisebb életkorú gyermekek számára balesetveszélyesek lehetnek! Kérjük hívja fel a gyermeke figyelmét arra is, hogy a figurák és kiegészítő tartozékaikat ne vegyék a szájukba, annak ellenére, hogy egészségre ártalmas alapanyagot nem tartalmaz! A figurák tartós anyagból készültek, ennek ellenére figyeljenek arra, hogy a gyermekek játék közben rendeltetésszerűen használják, ne rongálák, más tárggyal ne okozzanak benne kárt!  


Bisnode partner control
 
Kedves Látogató! Felhívjuk figyelmét, hogy weboldalunkon "sütiket" (cookies) használunk a felhasználói élmény javítása érdekében, melyet a böngészésre használt eszközén tárolunk.