Djeco: Pomea
Babaetető szék - Asztalhoz - Table seat

Kedvencem
Cikkszám:7780

11 990 Ft

Összesen 66 találat.

Fedezze fel a Pomea babák csodálatos világát!

A Djeco Pomea babái egy külön világ, amely a Djeco 2022-es kiállításán jött a világra. A Djeco tervezője évek óta arról álmodott, hogy megalkotja azt a Pomea kollekciót, amelyet szenvedélyes szeretettel képzelt el. A Djeco-nál úgy tervezte ezt a sorozatot, hogy azt remélte, hogy ezeket a babákat annyira meg lehet majd szeretni, hogy a gyerekek még felnőve is kincsként tartják meg a Pomea babáikat.

Nagyon könnyű és ideális méretű, szinte élethű kinézetű babák. A gyerekek 18 hónapos koruktól tarthatják a babájukat a karjukban. A Pomea babák ruháit Tinou Le Joly Sénoville tervezte, aki a PETIT RETRO gyermekruha márka egyik létrehozója. A ruhák divatosak, laza szabással. Ezek a babák klasszikus kiegészítőket is kínálnak elegáns dizájnnal, babakocsit, babahordozót, ágyat, táskát, fürdőkádat. Mind-mind élethű és minden van a babáknak, amire szükség van az ápolásukhoz, öltözésükhöz, altatásukhoz, sétáikhoz. 

A babák 30 - 32 cm magasak, szövet testük van, puha vinil fejjel és karokkal és  lábakkal. A test úgy van készítve, mintha a babán egy aranyos body ruhácska lenne. A baba feje elfordítható, szemei fektetve lecsukódnak, alvósbaba.

A Djeco úgy nevezte el a Pomea babákat, hogy inkább egy jelző, egy jelzés a baba tulajdonságairól, mint név. Így meghagyta a gyermek számára, hogy ő határozza meg, milyen nemű babája legyen és mi legyen a neve. 11 baba közül lehet választani, 21 féle kiegészítő, 10 féle ruhadarab, 3 féle teljes öltözék teszi teljessé a Pomea játékbaba és kiegészítők gyűjteményét.


Bisnode partner control
 
Kedves Látogató! Felhívjuk figyelmét, hogy weboldalunkon "sütiket" (cookies) használunk a felhasználói élmény javítása érdekében, melyet a böngészésre használt eszközén tárolunk.