Djeco: Magic

Mágia - Bűvésztrükk - Gallinam

Cikkszám: 9925
Djeco mágusképző Korlátozott számban kapható, kifutó termék!

3 750 Ft
db

Djeco mágusképző

Az Óperenciás tengeren is túl van egy messzi birodalom, ahol az aranytojás tojó tyúkok nem csak egyszer tojnak egy nap. De vajon hogyhogy nem sikerül egy egész kosár aranytojást megkaparintani?

A trükkel próbálkozhatnak: 8-12 éves varázslótanoncok

A doboz tartalma: 1 db sál, 1 db drót, 1 db tojás, 1 db tojásos-kosár (4 darabban), 5 db történet – kártya (ezek a trükk előadásában segíthetnek)

A trükk megkezdése előtt: szereld össze a tojásos kosarat az 1. ábra szerint, és tedd mellé a kendőt úgy, hogy a tojást senki se lássa.

A trükk kivitelezése: a varázsló elmeséli, hogy „messze Mágusföldön él egy varázslatos tyúk, (megmutatja a kendőn a tyúkot úgy, hogy a kendő összehajtva marad), mely naponta több tojást is rak. A tojásokat egy varázskosárba tojja. Nos, a kosár ma még üres, úgyhogy tyúkunknak akad elég dolga, hogy a kosarat megtöltse. (A varázsló megmutatja a nézőknek az üres kosarat). A tyúk minden nap egy tojást tojik (eközben a kendőn lévő tyúk tényleg tojik egy tojást), de ha szépen kérem, tojik még egyet és még egyet és még egy tojást… (a varázsló minden alkalommal tojtat egy tojást a tyúkkal.)

A varázsló elmagyarázza, hogy a tyúk bármennyi tojást képes lenne tojni, ha kérjük, de csak addig működik a varázslat, míg a kosár meg nem telik. Megkérdezi a közönséget: „Hagyja abba a tyúk a tojásrakást?” Javasolja, hogy ne kérjünk több tojást, mert a kosár már megtelt.

„Most nézzük meg, mennyi tojásunk is van valójában.” Megmutatja a kosarat, de az üres! Vajon mi történhetett azzal a rengeteg aranytojással? Hát persze! A varázstojásokon varázslat ül: soha nem vihetsz magaddal egyet sem a fészekből!


Ajánlott életkor: 8 - 12 éves korig

Anyaga: textil, keménykarton

Kiknek: fiúknak, lányoknak, mindkettőnek.


Fogyasztói Vélemény tanúsítvány

Adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH-90392/2015

Copyright © 2017. Boyonex Kft. Minden jog fenntartva!

Bisnode partner control
 
Kedves Látogató! Felhívjuk figyelmét, hogy weboldalunkon "sütiket" (cookies) használunk a felhasználói élmény javítása érdekében, melyet a böngészésre használt eszközén tárolunk.