Djeco: Magic

Mágia - Bűvésztrükkök - Paper peram

Cikkszám: 9929
Alaptanácsok kezdő varázslók és mágusok számára. Mielőtt közönség elé lépnél, gyakorolj tükör előtt! Korlátozott számban kapható, kifutó termék!

3 750 Ft
db

Alaptanácsok kezdő varázslók és mágusok számára. Mielőtt közönség elé lépnél, gyakorolj tükör előtt!


DJECO MÁGUSKÉPZŐ

Angol  nyelvű demófilm segíti az előadás elsajátítását, de saját fantáziádra, leleményességedre is támaszkodhatsz – a trükk megoldását idegen nyelveken tartalmazó borítékon egy aranyszínű csíkot látsz. Ha a festéket lekaparod, egy kódot olvashatsz. Ha ezt beírod a gyártó honlapjára a trükk megoldása is bemutatásra kerül – kérj szülői segítséget, sajnos az oldalon magyar nyelvű instrukció nem található.

A történet-kártyák segítségével az előadás alatt könnyen emlékezetedbe idézheted a trükkhöz tartozó sztorit.

A trükk megkezdése előtt – ha szükségét ítéled – tedd az emlékeztető kártyákat magad elé az asztalra.

Soha ne ismételj egy trükköt kétszer, bármennyire is kéri azt a közönség!

A varázslós könyvecskét (amiben ezt a trükköt kaptad) jól rejtsd el a többi könyved közé a könyvespolcon, hogy közönséged elől a trükk rejtélye rejtve maradjon!

Egy igazi mágus SOHA nem fedi fel titkait!

Emlékezz a trükkhöz szükséges varázsigére: Magicam terra fieri mundum fantasy… (Fantázia földjén varázslatba öltözik a világ)

Djeco MAGIC: Paper peram DJ09929

Mágusföldön oly ritka pénz „terem”, hogy alig van ember, aki látott ilyet. Ha birtokodban lenne ilyen érme, vennéd a bátorságot, hogy odaadd egy varázslónak, aki talán megsokszorozza a varázsérmét, de akár örökre el is tüntetheti azt?

A varázs trükkel próbálkozhatnak: 8-12 éves varázslótanoncok

A doboz tartalma: 1 összehajtott papírokból álló boríték, 1 érme, 3 történet-kártya, mely a trükk előadásában nyújthat segítséget

Az előadás
A bűvészmutatványhoz tartozó történet: a varázsló elmeséli, hogy Mágusföldén létezik egy igen ritka és értékes érme; ezt meg is mutatja a közönségnek. Ahogy széthajtogatja rétegről rétegre a borítékot, elmondja, hogy ezt a különleges érmét nem lehet egyszerű pénztárcákban tárolni; varázsboríték dukál neki. Megkéri hát a közönségét, hogy az előbb szétnyitott borítékba, óvatosan tegyék vissza az érmét.

A közönség egy tagja ráhelyezi az érmét a felső papírlapra, a varázsló pedig hajtsa rá a többi lapot.

Amint ezzel elkészült, a varázsló többször megforgatja a borítékot-varázsigéket mormolva. Aztán közli a közönséggel, hogy az imént becsomagolt érmét sikerült megsokszoroznia.  A közönség előtt óvatosan kinyitja a borítékot… és az érmének hűlt helye! A varázsige nem működött! Vajon hová tűnhetett? Újból behajtja a borítékok lapjait, megpróbálkozik újból a varázsigével… és csodák-csodája, most sikerült visszavarázsolni a felbecsülhetetlen érmét.


Ajánlott életkor: 8 - 12 éves korig

Anyaga: papír

Kiknek: fiúknak, lányoknak, mindkettőnek.


Bisnode partner control
 
Kedves Látogató! Felhívjuk figyelmét, hogy weboldalunkon "sütiket" (cookies) használunk a felhasználói élmény javítása érdekében, melyet a böngészésre használt eszközén tárolunk.