Djeco: Magic

Bűvésztrükkök - A titokzatos gömb - Mysterious globus

Cikkszám: 9941
Alaptanácsok kezdő varázslók és mágusok számára. Mielőtt közönség elé lépnél, gyakorolj tükör előtt! Korlátozott számban kapható, kifutó termék!

4 280 Ft
db

Alaptanácsok kezdő varázslók és mágusok számára. Mielőtt közönség elé lépnél, gyakorolj tükör előtt!

Angol  nyelvű demófilm segíti az előadás elsajátítását, de saját fantáziádra, leleményességedre is támaszkodhatsz – a trükk megoldását idegen nyelveken tartalmazó borítékon egy aranyszínű csíkot látsz. Ha a festéket lekaparod, egy kódot olvashatsz. Ha ezt beírod a gyártó honlapjára a trükk megoldása is bemutatásra kerül – kérj szülői segítséget, sajnos az oldalon magyar nyelvű instrukció nem található.

A történet-kártyák segítségével az előadás alatt könnyen emlékezetedbe idézheted a trükkhöz tartozó sztorit.

A trükk megkezdése előtt – ha szükségét érzed – tedd az emlékeztető kártyákat magad elé az asztalra.

Soha ne ismételj egy trükköt kétszer, bármennyire is kéri azt a közönség!

A varázslós könyvecskét (amiben ezt a trükköt kaptad) jól rejtsd el a többi könyved közé a könyvespolcon, hogy közönséged elől a trükk rejtélye rejtve maradjon!

Egy igazi mágus SOHA nem fedi fel titkait!

Emlékezz a trükkhöz szükséges varázsigére: Magicam terra fieri mundum fantasy… (Fantázia földjén varázslatba öltözik a világ)

Djeco Magic: Mysterious Globus – Bűvös kristálygömb

Jövendőmondó érkezett a város főterére. Varázsgömbjében megelevenedik a jövő, így könnyen megjósolja, hogy kinek a kezében rejtőzik a zöld labda.

A trükkel próbálkozhatnak: 10 – 14 év közötti varázslótanoncok

A doboz tartalma: 1 zsák, 3 db labda (1 db zöld, 2 db piros), 3 db történet-kártya (mely a trükk előadásában segít)

A varázslathoz tartozó történet: egy híres-neves jósnő ütötte fel a sátrát a város főterén. Kristálygömbjében pedig megjelenik a jövő. A jósnő a varázslónak egy bűvös zsákot adott. A zsákban három egyforma labda rejtőzik. A varázsló megkér 3 nézőt, hogy fáradjanak hozzá, és húzzanak ki a zsákból 1-1 labdát. A résztvevőknek úgy kell a markukba fogni a labdát, hogy amikor kihúzzák, azok színét senki se lássa.

A varázsló elmeséli, hogy az ajándékkal a jósnő a jövőbe látás képességnek egy kicsiny részét is átadta. Hogy ezt bebizonyítsa, most meg fogja mondani, hogy melyik nézőnél milyen színű labda van. A varázsló az egyik résztvevőre mered, koncentrál, és kijelenti, hogy a piros labdát tartja a kezében. Megkéri az urat/ hölgyet, hogy mutassa meg a kezében rejtőző labdát – és az valóban piros! A mágus a következő játékosra koncentrál és megnevezi, hogy egy piros labdát tart a kezében. Ezt az urat/hölgyet is megkéri, hogy mutassa meg a kezében lévő labdát, mely természetesen valóban piros. A mutatvány azzal zárul, hogy a varázsló megkéri a harmadik résztvevőt, hogy mutassa meg a közönségnek a nála lévő zöld labdát.

A nézőknek pedig eláll a szava a varázsló különleges tehetségétől!


Ajánlott életkor: 10 - 14 éves korig

Anyaga: műanyag, textil

Kiknek: fiúknak, lányoknak, mindkettőnek.


Bisnode partner control
 
Kedves Látogató! Felhívjuk figyelmét, hogy weboldalunkon "sütiket" (cookies) használunk a felhasználói élmény javítása érdekében, melyet a böngészésre használt eszközén tárolunk.