Bolyongolyó

Pályaépítő Secundo - Bolyongolyó - Boules-Piste Secundo

Cikkszám: BG01028
Pályaépítő játék, cselekedve gondolkodtató egyéni építő-, és társasjáték.

11 890 Ft
db

A játék építőelemeiből egyrészt bármilyen építmény építhető, speciálisan azonban pályaépítő, golyópálya építőjáték.

A játék fejleszti a problémamegoldó gondolkodást, annál inkább, mert ez a gondolkodásmód fejlődésében magában foglalja a próbálgatást, mint megoldási módszert. A próbálgatással megoldott feladatok tapasztalata alapozza meg a valódi, elméleti problémamegoldó gondolkodásmódot. Ezzel a játékkal természetes és örömteli eszközt, játékot adhatnak a szülők gyermekük kezébe, már óvodás korban is. A Bolyongolyó pályaépítő  kisiskolás korban mint kreatív, alkotó eszköz vállal részt a gyermekek sokirányú fejlődésében.

A játék kooperatív jellegű, segíti a társas kapcsolatok fejlődését, a társas alkalmazkodást. Családi játékként játszva segíti a családtagok egymásra figyelését, kapcsolatuk harmonikusabbá válását.

A Bolyongolyó pályaépítő, golyópálya építő játék tervezése során több szempontatnak feletette meg az építőjátékot a feltaláló, Tolnay Judit. Első sorban a kisérletező, és tudományosan megalapozott fizikai összefüggések felismertetésének eszközeként is maradjon érdekfeszítő, örömet nyújtó játék! Legyen bővíthető a modulkészlet, és az egyes építő készletek maradjanak önállóan is teljes mértékben egészet nyújtó készletek, mind a közben hogy a következő készlet elemivel többlet élménnyel, maradék nélkül összeépíthetők legyenek.

Így a Bolyongolyó pályaépítő építőjátékkészlet sorozat, amelynek első tagja a Bolyongolyó Omnino, folytatása a Bolyongolyó Primo, mindezek bővíthetők a Bolyongolyó Secundo-val. Nagy pályaépítőjáték, amelyet óvodai csoportoknak, iskolai közösségeknek ajánlunk a Bolyongolyó Terció építőkészlet.

Kiegészítő készletek a Bolyongolyó Golyók és a Bolyongolyó Module elemek.

A Bolyongolyó primo (50 elem + 1 alaplap + 4 db színesgolyó műanyag dobozban) pályaépítő játék további modulokkal bővíthető.

A Bolyongolyó pályaépítő játék útmutatója PDF formátumban letölthető.


Ajánlott életkor: 3 - 99 éves korig

Anyaga: műanyag

Kiknek: fiúknak, lányoknak, mindkettőnek.

Bolyongolyó (100 elem+2 alaplap) (PDF) Letöltés

Fogyasztói Vélemény tanúsítvány

Adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH-90392/2015

Copyright © 2017. Boyonex Kft. Minden jog fenntartva!

Bisnode partner control
 
Kedves Látogató! Felhívjuk figyelmét, hogy weboldalunkon "sütiket" (cookies) használunk a felhasználói élmény javítása érdekében, melyet a böngészésre használt eszközén tárolunk.