Bolyongolyó

Pályaépítő Omnino - Bolyongolyó - Boules-Piste Omnino

Cikkszám: BG036
Bolyongolyó pályaépítő, golyópályaépítő játék alapkészlete.

3 390 Ft
db

A Bolyongolyó pályaépítő játék készlet sorozat legkisebb elemszámú, építhető kiszerelése.

A Bolyongolyó Omnino a kezdő, vagy ha már van ta gyermeknek több elemből lévő készlete, akkor  bővítőkészletként szolgál. Korai életkorban   érdemes ezzel  a készlettel kezdeni, mert a gyermek az egyszerű építmények készítésén ismerkedhet az építőelemek funkcióival. Hasznos kiegészítője az Alaplap készlet, mert könnyebben épít rajta a gyermek. 

Az építőjátékok közül kiemelkedővé teszi az építőelemek kialakítása, az elemek összeépítésével kialakítható emelkedők és lejtők akadálymentes felépíthetősége. Minden egyes építőelem, mindegyik építőkocka-modul úgy van megtervezve, hogy bármilyen meredek, vagy bármilyen kanyargós  pályát épít is belőle a gyermek az elemek pontosan illeszkedjenek.  A Bolyongolyó pályaépítő elemei lego-technikával kapcsolhatók össze. A pálya építésénél a gyermek a saját elgondolása alapján építheti a mederrel, úgynevezett gurítóárokkal kialakított elemekből a golyópályát, de kedve szerint építhet bármilyen más építményt is a különböző nagyságú és színű építőkockákból. Az építőkockák színvilága a gyermekekhez közel álló: piros, sárga, zöld alapszínek, szürke kiegészítő elemekkel. A pályaépítő alapcsomag fokozatosan bővíthető további építő elemekkel, gyűjthető, szükség esetén a hiányzó elemek kis kiszerelésekben pótolhatók.

A Bolyongolyó pályaépítő, izgalmas, örömteli, cselekedve gondolkodtató játék, amely játék közben mutatja meg a gyermeknek az alapvető fizikai összefüggéseket. Mindezen túl alkotó gondolkodásra serkentő építőjáték.

Készségfejlesztő hatása nem csak átlagosan fejlett, de a kiemelkedő képességű, és a lassabban fejlődő gyermekeknél is hamarosan megmutatkozik. Ez a játék segíti a motorikus képességek fejlődését, a téri összefüggések, az irányok azonosítását, differenciálását. Az építés és játék használata közben észrevétlenül fejlődnek az elemi kognitív képességek, úgymint forma, nagyság, szín, mennyiség differenciálása, a problémamegoldó gondolkodás, a figyelem koncentráció és a tartós figyelem. Kialakul a motiváció a feladat végzésre, javul a gyermek önértékelése.. A pályaépítő játék Inspirál a kísérletezésre, lehetővé teszi fizikai törvényszerűségek játékos megfigyelését. A játék kooperatív jellegű, nagymértékben segíti a társas kapcsolatok fejlesztését, a társas alkalmazkodást.Családi játékként játszva segíti a családtagok egymásra figyelését, kapcsolatuk harmonikusabbá válását.

 A Bolyongolyó pályaépítőjáték útmuatatója PDF formátumban letölthető.

Gondolkodást fejlesztő magyar játék: a Bolyongolyó


Ajánlott életkor: 5 - 99 éves korig

Kiknek: fiúknak, lányoknak, mindkettőnek.


Fogyasztói Vélemény tanúsítvány

Adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH-90392/2015

Copyright © 2017. Boyonex Kft. Minden jog fenntartva!

Bisnode partner control
 
Kedves Látogató! Felhívjuk figyelmét, hogy weboldalunkon "sütiket" (cookies) használunk a felhasználói élmény javítása érdekében, melyet a böngészésre használt eszközén tárolunk.