Bolyongolyó

Pályaépítő - Bolyongolyó Tercio - Boules-Piste Tercio

Cikkszám: BG11547
Kooperatív táras-építőjáték, pályaépítő, csoportjáték, fejlesztőjáték. 4 az 1-ben csomag.

15 990 Ft
db

Csoportépítő, bizalom erősítő társas -, építőjáték

A gyermek abban a játékban tanulja a legtöbbet, amelyet izgalommal, örömmel és várakozással játszik. A játszó gyermek abban a játékban leli örömét, amelyben önmaga győződhet meg, külső kontroll nélkül arról, hogy jól végezte el a játékfeladatot. Örömmel játszik azzal a játékkal, amibe beleviheti az őt izgató, őt érdeklő jelenségek modelljét. Azokban a játékokban boldog a gyermek, ami mozgásos és értelmi kihívást jelent a számára, mert ennek a kihívásnak a megoldása lelki energiát ad a további hasonló, izgalmas kihívások megoldásához. A Bolyongolyó pályaépítő minden kritériumnak maradéktalanul eleget tesz, izgalmas, örömteli, cselekedve gondolkodtató játék, amely játék közben mutatja meg a gyermeknek az alapvető fizikai összefüggéseket. Mindezen túl alkotó gondolkodásra serkentő építőjáték.

A Bolyongolyó Tercio pályaépítő játék alkalmas az egyéni és a közös játékra, építésre. Óvodai és iskolai közösségben több féle, előre megbeszélt szabály szerint építhetnek a gyermekek. Lehet versenyt rendezni, de lehet az együttműködés eredményességének is örülni a felépített pályáknál. A célzott fejlesztő foglalkozások kiemelkedő eszköze lehet a jól felkészült pedagógus kezében a Bolyongolyó Terció pályaépítő. Használható különböző mennyiségek, nagyságok, relációk bemutatására, érzékeltetésére a számtan foglalkozásokon.

Azoknak a közösségi csoportoknak ajánljuk a pályaépítő játékot, ahol al egfontosabb cél a gyermekek alkotó képességének, kreatív személyiségének a kibontakozatatása.


Ajánlott életkor: 5 - 99 éves korig

Kiknek: fiúknak, lányoknak, mindkettőnek.

Anyaga: műanyag

Bolyongolyó óvodai (150 elem+4 alaplap) (PDF) Letöltés

Fogyasztói Vélemény tanúsítvány

Adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH-90392/2015

Copyright © 2017. Boyonex Kft. Minden jog fenntartva!

Bisnode partner control
 
Kedves Látogató! Felhívjuk figyelmét, hogy weboldalunkon "sütiket" (cookies) használunk a felhasználói élmény javítása érdekében, melyet a böngészésre használt eszközén tárolunk.