Deglingos

Plüssfigura - Original RONRONOS, a macska

Cikkszám: DG-36501
Többféle finom szövetből készült mókás plüssfigura, sajátos, karakteres, egyedi egyéniséggel.

8 990 Ft
db

Becenevem Ronronos, a jellemem humoros(z).

Ciao barátom! Én vagyok a komikus a Deglingos bandában. Mindig akad egy vicc a tarsolyomban. OK, itt van egy mindjárt: - Hogy hívják a lassú postást? - Levéltetű… Hihi, van még sokkal több is…. velem minden mulatságos(z)! Lehetnék a barátod?

26 cm magas vagyok, ülve… hehe

Cirmos(z) cica haj, hová lett a tavalyi vaj? Falánk vagyok, de csak a tejtermékekre, nem vagyok ragadozó vadmacska, (bár a külsőm fura lehet elsőre), sőt gyakran támad dorombolhatnékom, ám én nem vonzom a bolhákat! Jól jársz kelsz velem!

Életkor: már néhány hónapos kortól
Tisztítás: gépi mosás hideg vízzel, majd levegőn szárítás
Méret: 26 cm
Súly: 0,212 kg

Deglingos?! Mi az?!
Deglingos (de-GLING-goes): általános kifejezés/főnév. Nagyon vicces és dilinyós állatok, egytől egyig magával ragadó különös lények. A Deglingosok a saját nyelvüket beszélik, melyben számos szó "os"-ra végződik (kiejtése: "osz"). Mind azt remélik, hogy megnyerik a Deglingos Rajongó versenyt és a város legjobb üzleteiben találkozol velük. Éppen próbálják a bemutatkozó dalukat és abban bíznak, hogy hamarosan megismered őket.


Ajánlott életkor: 0 - 99 éves korig

Anyaga: textil

Kiknek: fiúknak, lányoknak, mindkettőnek.


Bisnode partner control
 
Kedves Látogató! Felhívjuk figyelmét, hogy weboldalunkon "sütiket" (cookies) használunk a felhasználói élmény javítása érdekében, melyet a böngészésre használt eszközén tárolunk.