Shains

Egysoros csillámló karkötő

Cikkszám: SH-BTSG100P
Csillogj te is!

1 209 Ft
db

Egysoros csillámló karkötő (Popsicles bracelet on a Card)

Szeretnéd megmutatni a hangulatodat, érzéseidet? Üzennél a környezetednek? Vagy csak kiírnád a nevedet? A Shains csillogó karkötőjével megteheted! 21 lyuk van rajta, amelyekbe betűket, ikonokat pattinthatsz. Használd hozzá a már meglévő karakterkészletedet, vagy válassz új ikonokat! Újdonság: többféle vidáman csillógó, áttetsző szín közül választhatsz!

A karkötő a legtöbb csuklóméretre jó, szabadon állítható, mert a csat mindegyik lyukba passzol. Extra kis csuklóra tekerd körbe, vagy egyszerűen vágd le a felesleges részt.

A Shains termékcsalád nagy népszerűségnek örvend nemcsak a tizenévesek körében. Huszonévesek és felnőttek is szívesen viselik ezeket a kreatív, színes és környezetbarát ékszereket, kiegészítőket, amelyek újrahasznosított anyagokból készülnek.

A Shains ékszereket saját ízlésednek megfelelően alakíthatod és változtathatod a színes betűkészletek és a számtalan ikon segítségével.

Figyelem! A lenyelhető apró részek és fulladásveszély miatt 3 éves kor alatti gyermeknek nem adható!


Kreatív készlet
Ékszerkészítő készlet
Bizsu ékszer
Shainsware - a karakterbizsu


Ajánlott életkor: 5 - 14 éves korig


Bisnode partner control
 
Kedves Látogató! Felhívjuk figyelmét, hogy weboldalunkon "sütiket" (cookies) használunk a felhasználói élmény javítása érdekében, melyet a böngészésre használt eszközén tárolunk.