ZomeTool

Tudományos modellező készlet - Creator 1 (kezdő készlet)

Cikkszám: ZT-1-KIT
ZomeTool a gyermekek számára konstrukciós játék, tanároknak didaktikai modellező szemléltető eszköz.

28 520 Ft (Utolsó ismert ár)
Jelenleg nincs raktáron

Az ezerarcú építőjáték, demonstrációs eszköz.

A Zometool didaktikus modellező készlet, a természeti struktúrák térbeni megjelenítéshez és azok modellező megépítéséhez. Szemléltető eszközként a cselekedve gondolkodás és a problémamegoldó gondolkodás fejlesztő eszköze.

Ez az építőkészlet, amelyet Nobel-díjas tudósok, matematikusok és művészek szemléltetőeszköznek is használnak, lehetővé teszi számtalan geometriai alapforma létrehozását, és felépítésük tanulmányozását.

A Zometool Creator 1 kezdőkészlet középpontjában a 62 lyukú műanyag gömb áll. A gömb alakú csomópontok  geometriai térbeli formák építésének végtelen számú variációit teszik lehetővé. A csomópontokhoz  háromféle formájú és hosszúságú pálcikát, merevítőt lehet csatlakoztatni. A gömbökben a befúrt lyukak szögei és a odacsatalkoztatható pálcahosszak méretekben pontosak. Minden pálcika csak a neki megfelelő kialakítású nyílásba passzol, amelyet színek jelölnek (kék, piros, sárga), így bonyolult alakzatok megépítése is könnyedén lehetséges.

A Zome Tool elemeit úgy tervezték meg, hogy két-, három- és ötszörös szimmetria érvényesülhessen, és az aranymetszés aránya megvalósítható legyen vele. A különböző nagyságú és formájú Zome Tool elemekből több dimenziós testek, terek építhetők fel. A variációk száma szinte végtelen, az ötletek egész univerzuma lelhető fel a 246 darabos készletben!

A részletes, színes kézikönyv és leírás lépésről lépésre vezet be az alkotás világába és ötleteket ad az építéshez, modellezéshez.

Tartalom:

  • 60 db gömb alakú csomópont
  • 186 db színkódolt merevítő pálcika 
  • 1 db ismertető füzet

Súly: 1,23 kg


Ajánlott életkor: 6 - 99 éves korig

Anyaga: műanyag

Kiknek: fiúknak, lányoknak, mindkettőnek.

Modellező készlet - Creator 1 (kezdő készlet) (PDF) Letöltés

Bisnode partner control
 
Kedves Látogató! Felhívjuk figyelmét, hogy weboldalunkon "sütiket" (cookies) használunk a felhasználói élmény javítása érdekében, melyet a böngészésre használt eszközén tárolunk.