ZomeTool

Tudományos modellező készlet - Creator 3 bővített (csoportos alkotó készlet)

Cikkszám: ZT-3-KIT
Tanuló csoportok, társaságok számára kreatív modellező készlet a ZomeTool-tól.

73 690 Ft
db

Az ezerarcú építőjáték, demonstrációs eszköz.

A Zometool didaktikus modellező készlet, a természeti struktúrák térbeni megjelenítéshez és azok modellező megépítéséhez. Szemléltető eszközként a cselekedve gondolkodás és a problémamegoldó gondolkodás fejlesztő eszköze. Ez az építőkészlet, amelyet Nobel-díjas tudósok, matematikusok és művészek szemléltetőeszköznek is használnak, lehetővé teszi számtalan geometriai forma létrehozását és felépítésük tanulmányozását.

A Zometool Creator 3 segítségével még több, nagyobb és bonyolultabb térbeli formákat  lehetséges felépíteni, akár több személynek is azonos időben, tanuló vagy éppen kutató csoportokban, vagy az intellektuális érdeklődésű családban. Még több építőelemmel megvalósíthatók az új elképzelések.

A készlet műanyag gömbjébe háromféle formájú és hosszúságú pálcikát lehet csatlakoztatni. Minden pálcika csak a neki megfelelő kialakítású nyílásba passzol, amelyet színek jelölnek (kék, piros, sárga), így még bonyolultabb alakzatok megépítése is könnyedén lehetséges.

A részletes, színes kézikönyv és leírás lépésről lépésre vezet be az alkotás világába és ötleteket ad az építéshez.

Tartalom:

798 elem összesen:

  • 180 db gömb, csomópont
  • 618 db merevítő pálcika, kék, piros, sárga és zöld színben
  • 1 db ismertető füzet (angol nyelvű)

Dobozméret: 38 x 24 x 6 cm

Súly: 1,55 kg


Ajánlott életkor: 8 - 99 éves korig

Anyaga: műanyag

Kiknek: fiúknak, lányoknak, mindkettőnek.


Bisnode partner control
 
Kedves Látogató! Felhívjuk figyelmét, hogy weboldalunkon "sütiket" (cookies) használunk a felhasználói élmény javítása érdekében, melyet a böngészésre használt eszközén tárolunk.