Djeco: Magic

Bűvészkészlet - Magicam - 30 trükk

Cikkszám: 9966
Mágikus varázslódoboz kezdőknek

19 990 Ft
db

Mágikus trükkök gyűjteménye

A Magicam remek kezdőkészlet kezdő varázslóknak és bűvészeknek, a megszokott Djeco minőségben és kreativitásban, cserébe a cég ugyanezeket a jellemzőket várja el ifjú tanítványaitól.

A bűvészet gyakorlása olyan tevékenység amely fejleszti az összes gondolkodási készséget, főként a logikai gondolkodást. A publikum előtt előadva, növeli az önbizalmat. Ez az összetett, komplex művészet, amelyet a Djeco csapata hozott létre a gyermekek számára a Djeco tett elérhetővé, használhatóvá. Minden gyermek számára elérhető.
A Djeco fejlesztő csapata Együttműködésben készítette a kollekciót profi bűvészekkel. A bűvésztrükkök teljes és fejlődést elősegítő választéka van a Djeco Magic sorozatban. Már 6 vagy 8 éves kortól elsajátíthatóak a bűvésztrükkök. Világos magyarázatokat tartalmazó füzetek vannak a dobozokban, és a trükkök a weboldalunkon található videókon láthatóak, segítve az elsajátítást.


Ajánlott életkor: 8 - 14 éves korig

Kiknek: fiúknak, lányoknak, mindkettőnek.


Bisnode partner control
 
Kedves Látogató! Felhívjuk figyelmét, hogy weboldalunkon "sütiket" (cookies) használunk a felhasználói élmény javítása érdekében, melyet a böngészésre használt eszközén tárolunk.