Asoblock

Patentépítő - Édesség 10AD - SWEETS & FRUITS 10AD

Cikkszám: CB-10AD
Asoblock - Chieblo rendkívül egyedi japán építőjáték már legfiatalabbak számára is elérhető!

3 280 Ft
db

Az Asoblock Chieblo Édesség10AD építőjátéka az összekapcsolások végtelen sorát teszi lehetővé.

A végtelen számú összekapcsolási lehetőség, végtelen számú kreatív építési módot ad. A Chieblo készletekben hasonlóan  az Asoblock építőjátékokhoz  különlegesen tervezett építőelemek találhatóak. Ez a készlet hajtóláncszemekhez hasonló kapcsolódást megoldó építőelemekből áll. A láncszemek egy, vagy egynél több összeillesztő gombot és ezeknek megfelelő bemélyedést tartalmaz. A különböző hosszúságú építőelemeket, csuklókapcsokkal egészítették ki, amelyek lehetővé teszik a láncszemek bármilyen szögben való elmozdulását. Ez a fajta építési mód olymódon működhet, mint a rajzolás, olyan formát építhet belőle a gyermek, ami a képzeletének, kifejező készségének megfelelő. Lehet síkban összerakni az édességeket, gyömölcsöket, de lehet térbeli figurát építeni is a Chieblo építőjáték elemeiből.

A japán nyelvben a "bölcsesség" szóra több kifejezést találhatunk a szótárban, de első helyen a "chie" áll. Bölcs dolog a Chiebloval építeni, mert ez a fajta építőjáték fejleszti az önkifejezés képességét, a gondolkodást, a kreatívitást, a finomozgást, figyelmet és a kitartást.

Tartalma:

  • 100 db építőlelem (fehér, fekete, piros, zöld, sárga)

A doboz méretei: 14 x 10,5 x 6 cm


Ajánlott életkor: 3 - 9 éves korig

Anyaga: műanyag

Kiknek: fiúknak, lányoknak, mindkettőnek.

Patentépítő - Édesség 10AD - SWEETS & FRUITS 10AD (PDF) Letöltés

Bisnode partner control
 
Kedves Látogató! Felhívjuk figyelmét, hogy weboldalunkon "sütiket" (cookies) használunk a felhasználói élmény javítása érdekében, melyet a böngészésre használt eszközén tárolunk.