Asoblock

Patentépítő - Lányos 20AF - GIRLS SET 20AF

Cikkszám: CB-20AF
Asoblock - Chieblo rendkívül egyedi japán építőjáték már legfiatalabbak számára is elérhető!

6 380 Ft
db

Az Asoblock Chieblo Lányos 20AF  építőjátéka az összekapcsolások végtelen sorát teszi lehetővé.

A végtelen számú összekapcsolási lehetőség, végtelen számú kreatív építési módot ad. A Chieblo készletekben hasonlóan  az Asoblock építőjátékokhoz  különlegesen tervezett építőelemek találhatóak. Ez a készlet hajtóláncszemekhez hasonló kapcsolódást megoldó építőelemekből áll. A láncszemek egy, vagy egynél több összeillesztő gombot és ezeknek megfelelő bemélyedést tartalmaz. A különböző hosszúságú építőelemeket, csuklókapcsokkal egészítették ki, amelyek lehetővé teszik a láncszemek bármilyen szögben való elmozdulását. Ez a fajta építési mód olymódon működhet, mint a rajzolás, olyan formát építhet belőle a gyermek, ami a képzeletének, kifejező készségének megfelelő. Lehet síkban összerakni sok féle figurát, formát, de lehet térbeli figurát is építeni  a Chieblo építőjáték elemeiből.

A japán nyelvben a "bölcsesség" szóra több kifejezést találhatunk a szótárban, de első helyen a "chie" áll. Bölcs dolog a Chiebloval építeni, mert ez a fajta építőjáték fejleszti az önkifejezés képességét, a gondolkodást, a kreatívitást, a finomozgást, figyelmet és a kitartást.

Tartalma:

  • 235 db építőlelem (fehér, fekete, piros, zöld, kék, sárga)

A doboz méretei: 21 x 15 x 4 cm

A mellékelt ábra első képsora mutatja, hogy melyik építőelemből hány darab van a készletben. Az alsó színes sorból pedig megtudhatjuk, hogy az adott összes építőelem hogyan oszlik meg színek szerint. A Chieblo készletek kompatibilisek egymással, így a különböző elnevezésű készletek építőelemei tetszés szerint összeépíthetőek.


Ajánlott életkor: 3 - 9 éves korig

Kiknek: lányoknak, mindkettőnek.

Anyaga: műanyag


Bisnode partner control
 
Kedves Látogató! Felhívjuk figyelmét, hogy weboldalunkon "sütiket" (cookies) használunk a felhasználói élmény javítása érdekében, melyet a böngészésre használt eszközén tárolunk.