ZomeTool

Tudományos modellező készlet - Tiszta Szén - Pure Carbon

Cikkszám: ZT-CRB
A Zome Tool tudományos modellező készlet sorozat jelentős modellező darabja a Pure Carbon.

23 490 Ft
db

A szén és szén alapú élet építőköveinek modellezésére alkalmas készlet a kémia, a biológia tudományok területén.

Fedezd fel, hogy miből készül a grafitceruza, lásd a modellezéssel és értsd meg, hogy miért a legnehezebb és egyben legkeményebb anyag a gyémánt  a Földön!

A szén ezerféle megjelenési formája lenyűgöző! Találkozz a természet kedvenc építőjátékával! Ismerd meg a gyémántot és a grafitot!  A készlettel gyémántbuborék modelleket is készíthetsz!

Tartalom: 162 db elem összesen

  • 64 db gömb, csomópont
  • 98 db merevítő pálcika

Súly: 0,23 kg

A ZomeTool termékek kiváló segédeszközök geometria, biológia és kémia órákon egyaránt. Otthon is kiváló kikapcsolódást nyújtanak az egész családnak. Segít a tudományos, művészeti ismeretek elsajátításában, illetve a körülöttünk levő világ részleteinek megismerésében. Fejleszti a logikát, térlátást. Alkotni tanít. A termék műanyag pálcikákból, és a végükhöz illeszthető gömbökből állnak. A gömbökkel a forma és színkódolt pálcikákat kell egymáshoz illeszteni. A különböző kiszerelések tartalma egymással összeilleszthető.

 


Ajánlott életkor: 8 - 99 éves korig

Kiknek: fiúknak, lányoknak, mindkettőnek.

Anyaga: műanyag

Tudományos modellező készlet - Tiszta Szén - Pure Carbon (PDF) Letöltés

Bisnode partner control
 
Kedves Látogató! Felhívjuk figyelmét, hogy weboldalunkon "sütiket" (cookies) használunk a felhasználói élmény javítása érdekében, melyet a böngészésre használt eszközén tárolunk.