Djeco: Eduludo

Fejlesztő matricázó - Színek - Edu Stick Colors

Cikkszám: 8376
Megfigyelő, matricázós okosító! Inspiráció a szülőknek színek beazonosításához a megismerés kezdeti időszakában.

1 490 Ft (Utolsó ismert ár)
Jelenleg nincs raktáron

Megfigyelő, matricázós okosító! Inspiráció a szülőknek színek beazonosításához a megismerés kezdeti időszakában.

A megfelelő mennyiségű matricát ragaszd fel a képen arra a helyre, ahol a valóságban megtalálhatóak. Itt te komponálod a képet. Pl. a madár matrica kerüljön az égre. A kártyák tetején található a megoldandó feladat. Fontos, hogy meg tudja beszélni felnőttel a feladatot a gyermek. Sok-sok beszélgetésre, ismeret átadásra ad ez lehetőséget.

Kedves Szülő! Ezek a foglalkozások megtérülnek a későbbiekben. Gyermek gondolkodása, megfigyelései a valósághoz fognak kötődni és következtetni, elvonatkoztatni lesz képes.

Kezdjük azzal, hogy beszélgetünk vele a feladatról. Az előző példa alapján mutassuk meg a kicsinek a madarat, majd beszélgethetünk arról életkorának megfelelő mélységig a színekről és hogy repül. Beszélhetünk a színek sokféleségéről és keressünk azonos színű dolgokat a természetben, vagy a környezetünkben. Kérjük meg a gyermeket, hogy a kártya tetején feltüntetett állatot, növényt, tárgyat a mellette fetüntetett színben válassza ki a matricák közül és ragassza fel fantáziája szerint a képre. Figyeljük, hogy milyen képet készített és beszéljük meg vele. Ha jó a feladat megoldása dícsérjük meg! Ha eltérő, akkor kérjük, hogy mondja el, miért így csinálta. Érdekes valaszokat kaphatunk. Minden esetben örüljünk a megvalósításnak, de ne hagyjuk, hogy tévesen észlelje a színeket. Hamar kiderül, hogy tudatosan, vagy tévesen, esetleg figyelmetlenül cselekedett.

Ez a játék jó szolgálatot tehet utazás közben is.

Tartalom:

  • 30 db feladatkártya
  • 103 db matrica

Doboz méret: 21,2 x 16 x 1 cm


Ajánlott életkor: 3 - 6 éves korig

Anyaga: papír

Kiknek: fiúknak, lányoknak, mindkettőnek.


Fogyasztói Vélemény tanúsítvány

Adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH-90392/2015

Copyright © 2017. Boyonex Kft. Minden jog fenntartva!

Bisnode partner control
 
Kedves Látogató! Felhívjuk figyelmét, hogy weboldalunkon "sütiket" (cookies) használunk a felhasználói élmény javítása érdekében, melyet a böngészésre használt eszközén tárolunk.