Aqua Licious

Kulacsok - Croco

Cikkszám: AL-007 - T
Többször használható kulacsok a sok vízért és a tiszta környezetért.

2 190 Ft (Utolsó ismert ár)
Jelenleg nincs raktáron

Megérkeztek hazánkba az Aqua Licious kulacsok.

A Hollandiában már jól ismert palackok és tasakok végre itthon is elérhetőek.

A környezet tudatos életmód fontos részévé kell, hogy váljon életünknek. Az Aqua Licious kulacsok tartósságuknak köszönhetően sokszor újratölthetőek, védve ezzel a természetünket a sok eldobott palacktól.

BPA-t, PVC-t és egyéb káros anyagot, amely megzavarhatná szervezetünk hormon háztartását  nem tartalmaz.

A sok-sok igazán egyedi, élénk, friss, bájos, elegáns vagy sportos minták segítenek megtalálni a hozzánk illő kulacsokat, amik így kiváló kiegészítővé is válhatnak nem csak a hétköznapjainkban.

Vonzerejük nem csak szépségükben, de praktikusságukban is rejlik. Miután kiürültek végre nem rögtön a kukában végzik, vagy a táskánkban foglalják a helyet. Az Aqua Licious kulacsok összehajthatóak, kilapíthatóak vagy akár feltekerhetőek, így nem foglalnak helyet.

A kényelem érdekében oldalukon egy karabiner is található, így könnyedén magunkra, vagy táskánkra akaszthatjuk. Milyen jól jöhet kutyasétáltatás, kirándulás és utazás közben.

Sőt bátran fagyaszthatóak is kulacsaink, így nyáron kiváló hűsítőként szolgálhatnak akár egy hosszú túrán vagy a strandon is.

Akár mosogatógépben is moshatóak.


Ajánlott életkor: 5 - 99 éves korig

Anyaga: műanyag

Kiknek: fiúknak


Bisnode partner control
 
Kedves Látogató! Felhívjuk figyelmét, hogy weboldalunkon "sütiket" (cookies) használunk a felhasználói élmény javítása érdekében, melyet a böngészésre használt eszközén tárolunk.