Djeco - Design by

Gouache festék - Folyékony, 8 szín - Gouache

Cikkszám: 8861
8 gyönyörű színből összeállított gouache festék a Djecotól.

4 790 Ft
db

Az ecsettel festéssel próbálkozó gyermekeknek készült ez a 8 színből összeállított gouache festék.

Ahogy egyre finomodik majd a mozdulatsor aprólékosabbá válik a munka. Ez a festék készlet kitűnő választás, mert a sikerélmény további próbálkozásokra inspirálja majd a leendő festőművészünket.

Már kezdetektől érdemes a legjobb minőségű festéket adni a gyermeknek. Ha a gyönyörű színekben örömét leli, ha látja, hogy a szülei értékelik a munkáját, a továbbiakban nagy kedvvel és elmélyülten alkot és közben ügyesedik. Fejlődési folyamata elindul az önkifejezés irányába.

Ezzel a festékkészlettel szabadon szárnyalhat a fantázia. A nyolc színű speciális, ún. gouache (vagy guas) festéket színenként célszerű a mellékelt festékpalettára adagolni. Ha valamelyik szín fogytán van lehet újra pótolni a palettára. Egyszerre keveset töltsünk ki a festékből. Így meg tudjuk őrizni a tiszta színeket és nem szárad be a festék.

A gouache sűrűbb az egyszerű vízfestéknél, lehetővé teszi, hogy a festékrétegek lefedjék egymást. A folyékony kiszerelést nem kell higítani. Ha vízzel higítjuk átlátszóbb, nem teljesen fedő réteget kapunk.

A csomagolás mérete: 26 x 11 x 3 cm


Ajánlott életkor: 3 - 6 éves korig

Kiknek: fiúknak, lányoknak, mindkettőnek.


Bisnode partner control
 
Kedves Látogató! Felhívjuk figyelmét, hogy weboldalunkon "sütiket" (cookies) használunk a felhasználói élmény javítása érdekében, melyet a böngészésre használt eszközén tárolunk.