Djeco - Játékok

Primo puzzle - Az erdőben - In the forest

Cikkszám: 7143
6, 12 és 16 részre osztott, kedves, képes puzzle képek a legkisebbeknek.

3 960 Ft
db

Egyre több részre osztott, kedves, képes puzzle a legkisebbeknek.

"Erre csörög a dió, arra meg a mogyoró, mogyoróbokron, diófán, mókusfüttyös domb alján."

Mindegyik állatfigurához van a magyar néphagyományban mondóka, gyermekvers. A gyermeknek nem csak az az ajándék, hogy kap egy tárgyat, hanem az az igazi ajándék, ha játszanak is vele. Odafordulva neki való, neki is tetsző dalokkal, mondókával, versecskékkel mutatják meg a kicsiny gyermeknek a szülők, hogyan is lehet együtt játszani ezzel a szép és okos kirakó játékkal.

A háromféle erdei állat képének a kirakása nehezedik, mivel egyre több puzzle részre vannak felosztva. A mókus 9 db-os, a bagoly 12 db-os, a medve 16 db-os puzzle. Ahogy ügyesedik, okosodik a gyermek már adhatjuk is a több részes puzzle képet. Később már az összes rész közül válogathatja ki a különböző képekhez tartozó puzzle részeket. A képek befoglaló mérete  azonos és követi az állatfigura körvonalát. Ahogy növekszik a részek száma, úgy csökken a részek mérete. Az első kirakók rengeteg megfigyelésre, felismerésre, sikerélményre, észlelésre nyújtanak lehetőséget.

Tartalma:

  • 37 db puzzle rész

A doboz mérete: 25,5 x 21,5 x 3,5 cm


Ajánlott életkor: 3 - 6 éves korig

Anyaga: keménykarton

Kiknek: fiúknak, lányoknak, mindkettőnek.


Bisnode partner control
 
Kedves Látogató! Felhívjuk figyelmét, hogy weboldalunkon "sütiket" (cookies) használunk a felhasználói élmény javítása érdekében, melyet a böngészésre használt eszközén tárolunk.