ZomeTool

Cryptocube

Cikkszám: ZT-00127
Fedezd fel játszva a tudományt a Zometool építő játékkal! Egy intelligencia-fejlesztő játék, amely gyerekeknek készült és Nobel-díjas tudósok is használják!

26 200 Ft
db

A kockák és a Cryptocube...

A kocka napjaink talán leginkább ismert és tanumányozott formája. Építmények, atomszerkezetek és kristályok között egyaránt előfordul, világunk egyik sarokköve és az öt tökéletes térbeli test (platóni test) egyike, és a hagyományos 3D egyik alapvető egysége.

A kockákkal gyerekként ismerkedünk meg a fa építőjátékokon keresztül. Pakoljuk, rendezzük őket, ez a képzeletünk belépője az alapvető 3D-be.
A kockákon keresztül a kezünk és az elménk megtanulja a 3D alapjait... és innen ugorhatunk feljebb.

Mi is a Cryptocube?

crypto- jelentése: rejtett; titkos.

A Cryptocube egy labirintusra emlékeztető Zome-szerkezet.*
Rejt magában egy kockát, amire csak a fekete golyók alkotta csúcsok utalnak.

Rengeteg, különböző nehézségű Cryptocube létezik, mérsékelten bonyolultak és őrjítőek is. Nem az a kérdés, hogy meg tudsz-e bírkózni a kihívással – meg tudsz. Jobb kérdés, hogy hány különböző megoldást találsz? A valódi kérdés pedig, hogy mennyire tágul ki a képzeleted és kreativitásod, ahogy elmélyedsz a fejlesztett 3D-ben, a Cryptocube építményeid pedig egyre kifinomultabbak és összetettebbek lesznek?

*Mi az a Zome-szerkezet?

Egy Zometool-ból épített szerkezet. A Zometool a tökéletes építőjáték – a fejlesztett 3D-n keresztül gyerekek, STEM-oktatók, művészek és tudósok képzeletét nyitja meg és serkenti. Ugyanazok az építési szabályok vonatkoznak minden Zome-szerkezetre, legyen az egyszerű, vagy már-már ijesztően bonyolult.

A Cryptocube-kihívás

  1. Építs egy teljesen fekete kockát
  2. Vedd ki az összes fekete rudat (élt) belőle anélkül, hogy a csúcsok (fekete golyók) elmozdulnának
    Ehhez építs színes rudakból egy belső szerkezetet, ami megtartja a 8 csúcsot, amíg az éleket kiveszed.

A (valódi) KIHÍVÁS

Azoknak, akik szeretik a gondolkodtató kihívásokat, tettünk a dobozba még néhány fekete golyót. Próbáld megépíteni velük a saját Cryptocube szerkezetedet anélkül, hogy a fekete kocka-vázat megépítenéd.

Figyelem! A lenyelhető apró részek miatt 3 évesnél kisebb gyermekektől távol tartandó!


Ajánlott életkor: 8 - 99 éves korig

Anyaga: műanyag

Kiknek: fiúknak, lányoknak, mindkettőnek.


Fogyasztói Vélemény tanúsítvány

Adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH-90392/2015

Copyright © 2017. Boyonex Kft. Minden jog fenntartva!

Bisnode partner control
 
Kedves Látogató! Felhívjuk figyelmét, hogy weboldalunkon "sütiket" (cookies) használunk a felhasználói élmény javítása érdekében, melyet a böngészésre használt eszközén tárolunk.