Logico

Primo - Számok és mennyiségek 10-ig

Cikkszám: L-3226
Innovatív tanulójáték - témája: mennyiségek összehasonlítása, számokhoz rendelése.... UTOLSÓ DARAB!

1 400 Ft
db

A Számok és mennyiségek feladatlap-csomag az alábbi témákat dolgozza fel: mennyiségek összehasonlítása, számokhoz rendelése, számsor kiegészítése, előző/következő szám megtalálása, mennyiségek összevetése, kisebb/nagyobb kiválasztása.

A LOGICO PRIMO innovatív tanulójáték – az óvodások napirendjébe beépíthetően – a következő területek fejlesztéséhez kínál játékos gyakorlatokat: érzékelés, koncentráció, mennyiségek és színek ismerete, térbeli tájékozódás, nyelvi kifejezésmód, tárgyi információk, valamint hozzárendelések és analógiaképzés révén logikai összefüggések keresése.

A feladatlapok használatához LOGICO PRIMO KERET szükséges.  
A Logico Primo keret az összes PRIMO feladatlaphoz használható.

A keret könnyen kezelhető, fejleszti a vizuális észlelést, a szem- és kézkoordinációt. A kerethez rögzített korongok tologatásával bejelölhető a helyes megoldás. A kartonlapokra így nem kell írni, újra és újra felhasználhatóak. A korong tologatása a kötött pályán kiválóan alkalmas az írás előkészítéshez.

Tartalom: 16 feladatlap

Doboz méret: 21 x 17 x 1 cm

Súly: 0,02 kg


Ajánlott életkor: 5 - 8 éves korig

Kiknek: fiúknak, lányoknak, mindkettőnek.


Bisnode partner control
 
Kedves Látogató! Felhívjuk figyelmét, hogy weboldalunkon "sütiket" (cookies) használunk a felhasználói élmény javítása érdekében, melyet a böngészésre használt eszközén tárolunk.