Logico

Piccolo - Szem-kéz koordináció: Nyomkövetés

Cikkszám: L-3466
Innovatív tanulójáték - témája: azonos minták összepárosítása.... UTOLSÓ 3 DARAB!

1 400 Ft
db

Az Alakzatok feladatlap-csomag az alábbi feladattípusokat tartalmazza: azonos minták összepárosítása, minták kiegészítése, minta részletének felismerése.

A hátoldalon lévő pluszfeladatok lehetőséget adnak arra, hogy a gyerekek a tanultakat más módon is alkalmazzák.

A gyermeki gondolkodás fejlődésének nagyon fontos, a tanulás szempontjából sarokpontja az a folyamat, amikor a kisgyermek gondolkodni kezd a nyelvről. Szétszedi, összerakja, felismeri, alakítja a nyelvi elemeket, és sajátos kis nyelvi alkotásokat, nyelvi képződményeket hoz létre. Amit a gyermek korábban megtanult megérteni és használni, vagyis anyanyelvét, azt meg kell tanulnia elemeire bontani, ezeket az elemeket egymástól elválasztani, újra összerakni, másféleképpen, megfelelő szabályoknak megfelelően átalakítani, rendezni, majd ezekről szabályokat alkotni, vagyis gondolkodni a nyelvről magáról. Mindez hosszú, ugyanakkor fontos folyamat, mert az olvasás, írás elsajátítása szempontjából nélkülözhetetlen ismeretrészeket a gyermeknek még iskolába kerülése előtt tudnia kell azonosítania, illetve ezekkel bizonyos feladatokat elvégeznie.

A feladatlapok használatához LOGICO PICCOLO KERET szükséges.  
ALogico Piccolo keret az összes Piccolo feladatlaphoz használható.

Egy feladatlapot helyezzen a Piccolo keretbe, melyen 10 színes korong mozgatásával jelölheti meg a gyerek a helyes megoldást. Már a gombok mozgatása is motiválja a gyereket a feladat megoldására. A tanulási nehézségekkel küzdő gyerek megnézheti előre a megoldásokat a hátoldalon, majd emlékezetből oldhatja meg a feladatokat, s ez önbizalmat, sikerélményt ad. Egy-egy csomagban többféle készséget fejlesztő feladatlap van, többféle nehézségi szinten, az adott célcsoportnak.

Tartalom: 16 feladatlap

Doboz méret: 21 x 17 x 1 cm

Súly: 0,02 kg


Ajánlott életkor: 5 - 8 éves korig

Kiknek: fiúknak, lányoknak, mindkettőnek.


Bisnode partner control
 
Kedves Látogató! Felhívjuk figyelmét, hogy weboldalunkon "sütiket" (cookies) használunk a felhasználói élmény javítása érdekében, melyet a böngészésre használt eszközén tárolunk.