Logico

Piccolo - Ismeretek 1-2. osztály: Geometria 1.

Cikkszám: L-3446
Innovatív tanulójáték - témája: geometriai alakzatok felismerése, ábrák kirakása geometriai alakzatokból... UTOLSÓ DARAB!

1 400 Ft
db

A Geometria 1. feladatlap-csomag az alábbi témákat dolgozza fel: geometriai alakzatok felismerése, ábrák kirakása geometriai alakzatokból, geometriai sorozatok folytatása, síkbeli és térbeli pozíció felismerése, tájékozódás négyzethálón.

A gyermeki gondolkodás fejlődésének nagyon fontos, a tanulás szempontjából sarokpontja az a folyamat, amikor a kisgyermek gondolkodni kezd a nyelvről. Szétszedi, összerakja, felismeri, alakítja a nyelvi elemeket, és sajátos kis nyelvi alkotásokat, nyelvi képződményeket hoz létre. Amit a gyermek korábban megtanult megérteni és használni, vagyis anyanyelvét, azt meg kell tanulnia elemeire bontani, ezeket az elemeket egymástól elválasztani, újra összerakni, másféleképpen, megfelelő szabályoknak megfelelően átalakítani, rendezni, majd ezekről szabályokat alkotni, vagyis gondolkodni a nyelvről magáról. Mindez hosszú, ugyanakkor fontos folyamat, mert az olvasás, írás elsajátítása szempontjából nélkülözhetetlen ismeretrészeket a gyermeknek még iskolába kerülése előtt tudnia kell azonosítania, illetve ezekkel bizonyos feladatokat elvégeznie.

A feladatlapok használatához LOGICO PICCOLO KERET szükséges.  
A Logico Piccolo keret az összes Piccolo feladatlaphoz használható.

Egy feladatlapot helyezzen a Piccolo keretbe, melyen 10 színes korong mozgatásával jelölheti meg a gyerek a helyes megoldást. Már a gombok mozgatása is motiválja a gyereket a feladat megoldására. A tanulási nehézségekkel küzdő gyerek megnézheti előre a megoldásokat a hátoldalon, majd emlékezetből oldhatja meg a feladatokat, s ez önbizalmat, sikerélményt ad. Egy-egy csomagban többféle készséget fejlesztő feladatlap van, többféle nehézségi szinten, az adott célcsoportnak.

Tartalom: 16 feladatlap

Doboz méret: 21 x 17 x 1 cm

Súly: 0,02 kg

 

 


Ajánlott életkor: 7 - 9 éves korig

Kiknek: fiúknak, lányoknak, mindkettőnek.


Bisnode partner control
 
Kedves Látogató! Felhívjuk figyelmét, hogy weboldalunkon "sütiket" (cookies) használunk a felhasználói élmény javítása érdekében, melyet a böngészésre használt eszközén tárolunk.