Varázsgömb

Varázsgömbök - Fürdőkádmesék

Cikkszám: VG-001
Mesés varázslat a fürdőszobában. Legyen az esti fürdés több mint gyors tisztálkodás.

2 980 Ft (Utolsó ismert ár)
Jelenleg nincs raktáron

Mesés varázslat a fürdőszobában!

A Varázsgolyó - Fürdőkád Mesék egyesíti az esti mese és a fürdés legjobb pillanatait, egy új szinergiát létrehozva, melyben a fürdőgolyók élménye és hatása egyesül az esti mese varázslatával.

Hét napra 7 elbűvölő mese és hét varázslatos illóolajokkal készült fürdőgolyó, melyek segítenek a gyermekeddel lezárni a napot, ellazulni és a pihenésre hangolódni. Nincs más hátra, pottyantsd a Varázsgömböt a fürdővizbe és válassz egyet a Fürdőkád mesék közül!

Szívből ajánljuk a pihenni vágyóknak, a csintalanoknak, az álmodozóknak, a belevaló kölköknek, a pityergő, a félénk kismanóknak, vagyis a szívetek csücskének, a szemetek fényének! A fürdőgolyók természetes alapanyagokból készültek, összetevői a természet ajándékai. Nem tartalmaznak szintetikus anyagokat, tartósítószert. Diszkrét illatuk meghitt fürdő élményt nyújt a család minden tagjának. Mesélj gyermekednek, amíg a golyó szépen elpezseg a fürdővízben.

A kis mesefüzet hét elbűvölő, vízhez és fürdéshez kapcsolodó mesét tartalmaz.

A meséket írta: Domján Beatrix és Katona Ágnes

A doboz tartalma:

  • 1 db mesefüzet ( 9 x 9 cm, 28 + 4 oldal )
  • 7 db vegyszermentes, 70 grammos fürdőgolyó

A doboz mérete: 9,5 x 9,5 x 9,5 cm

A doboz súlya: 530 g

A kozmetikai termékeket gyártó és forgalmazó rendelet szerint (12238/2009/EK) 2013 július 11-e óta a termékek Uniós bejelentése kötelező a CPNP- azaz a Cosmetic Products Notification Portalon. Fürdőgolyóink rendelkeznek a GMP megfelelőségi tanúsítvánnyal, fizikai-kémiai összetétel és stabilitási tanúsítvánnyal, valamint mikrobiológiai minősítéssel.

CPNP regisztrációs számok: Varázsgömb narancs: 2460848, Varázsgömb - Levendula: 2461492, Varázsgömb - Geránium: 2461494, Varázsgömb - Citromfű: 246149


Ajánlott életkor: 2 - 8 éves korig

Kiknek: fiúknak, lányoknak, mindkettőnek.


Fogyasztói Vélemény tanúsítvány

Adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH-90392/2015

Copyright © 2017. Boyonex Kft. Minden jog fenntartva!

Bisnode partner control
 
Kedves Látogató! Felhívjuk figyelmét, hogy weboldalunkon "sütiket" (cookies) használunk a felhasználói élmény javítása érdekében, melyet a böngészésre használt eszközén tárolunk.