Pagony Könyvek

Berg Judit - Tökmagok a piramisban - 4. szint

Cikkszám: PK-Tökmag-4
Berg Judit - Most én olvasok! című sorozatának negyedik kötete olvasni tanulónak.

2 200 Ft (Utolsó ismert ár)
Jelenleg nincs raktáron

Berg Judit - Tökmagok a piramisban - 4. szint

A Most én olvasok! - sorozat elindításával a Pagony régi vágya teljesült: egy szisztematikusan felépített, pedagógusi szakértelemmel megtámogatott kortárs, magyar „olvasni tanulok”-sorozat negyedik darabját tartja kézben az olvasó. A legmagasabb szinten szinte egy regényt kapnak a kis olvasók – főhőseink ezúttal az ókori Egyiptomba utaznak.

A Most én olvasok! - sorozat elindításával a Pagony régi vágya teljesült: egy szisztematikusan felépített, pedagógusi szakértelemmel megtámogatott kortárs, magyar „olvasni tanulok”-sorozat negyedik darabját tartja kézben az olvasó. A Pagony legkiválóbb szerzőit kéri fel a sorozatban való részvételre: minden szerző négy könyvet ír, négy különböző nehézségi szinten. A történetek lazán összefüggnek egymással, de természetesen önállóan is olvashatók. Berg Judit könyveiben (Tökmagok Afrikában, Tökmagok a tűzhányón, Tökmagok a korallzátonyon és Tökmagok a piramisban) négy tökmag, Benő, Minka, Rézi és Palkó kalandjait követhetjük nyomon – négy olvasási szinten keresztül. A legmagasabb szinten szinte egy regényt kapnak a kis olvasók – főhőseink ezúttal az ókori Egyiptomba utaznak. Jegyezzétek meg ti is a varázsigét: HÓRUSZ, BÁSZTET, ANUBISZ, THOT, ÍZISZ és OZIRISZ!

Tökmagok a piramisban - 4. olvasási szint

  • összetett, izgalmas történet
  • oldalanként 15-20 mondat
  • sok illusztráció
  • rövid fejezetek
  • idegen szavak

Méret: 14,5 x 20,2 cm, 72 oldal, kemény borító

Illusztrátor: Mészely Ilka

Kiadó: Pozsonyi Pagony Kft, 2014


Ajánlott életkor: 5 - 10 éves korig

Anyaga: papír

Kiknek: fiúknak, lányoknak, mindkettőnek.


Fogyasztói Vélemény tanúsítvány

Adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH-90392/2015

Copyright © 2017. Boyonex Kft. Minden jog fenntartva!

Bisnode partner control
 
Kedves Látogató! Felhívjuk figyelmét, hogy weboldalunkon "sütiket" (cookies) használunk a felhasználói élmény javítása érdekében, melyet a böngészésre használt eszközén tárolunk.