Djeco - Design by

Szálfűzős lovagbábu készítés - Lovagjaim - My knights

Cikkszám: 8977
Szálfűzős lovagfigura, lovagbáb készítő a Djeco-tól.

4 390 Ft

Panda, oroszlán, egérke és a tigris is lovagokká válhatnak, ha a játékkészítő gyermek is úgy akarja.

A lassú, a gyors, a kicsi és a nagy, mind-mind különböznek, de a bátor lovagnak nem számít, hogy pici vagy nagy, álmatag vagy éppen túl gyors. A lovag bátor, legyőzi a saját félelmét, meg tudja védeni magát, ha kell. Mindezt el lehet játjaszani a képzelet mezején a saját maga "gyártotta" bábukkal, mozgatható testrészű bábokkal. Fiúk vagy leánykák, félénkek, vagy bátrak mind egyformán kedvelik a saját készítésű játékot, mint ahogyan a dédimamák is felemlegetik az régi idők öltözethető papírbabáit és a kézzel varrt rongybabákat. Ezekhez is kiváló ötleteket adnak a szálfűzéssel összekapcsolt, mozgatható végtagú lovagfigurák. Melyik lovag mit visel? Az egér pajzsot, vagy varázspálcát? Sokat elmond a szülő számára gyermeke hozzáállásáról az, hogy mit hogyan használ fel a rendelkezésre álló készletből. További lehetőségeket is kitalálnak a kreatív gyermekek. Minden gyermek kreatív, pusztán a lehetőséget kell megadnunk, hogy meg is mutassák alkotókészségüket. 

Tartalma:

  • 1 db négymintás kartonlap
  • 1 db négyféle arcot ábrázoló lap
  • 9 db színes szálfűző
  • 28 db rögzítő kapocs
  • 40 db különböző nagyságú színes gyöngygolyó

Doboz méretei: 23 x 23 x 4 cm

Tervezte: Caroline Faup

Caroline Faup művész, grafikus, illusztrátor és ő maga is kisgyermekes anya. Hittel vallja elveit és idézi  Pablo Picassot: "Minden gyermekben van művész. A probléma az, hogy hogyan maradhat meg művésznek, miközben felnő." 


Ajánlott életkor: 3 - 6 éves korig

Technikák: Fűzés

Anyaga: papír, fa, textil, fém

Kiknek: fiúknak


Bisnode partner control
 
Kedves Látogató! Felhívjuk figyelmét, hogy weboldalunkon "sütiket" (cookies) használunk a felhasználói élmény javítása érdekében, melyet a böngészésre használt eszközén tárolunk.