Djeco - Lovely Paper

Titkos napló varázstollal - Lisa secret notebook - Magic felt pen

Cikkszám: DD03615
Varázstoll a titkosíráshoz! Jegyzetfüzettel a Djeco-tól.

4 390 Ft

Rejtett írás, szem elől elrejtett titkos feljegyzésekre alkalmas készlet.

A borítón álomszép leány a kezében pipaccsal, a változás, változatosság, a bizonytalanság jelképével. Körötte kecses galambok repkednek, a béke, a belenyugvás jelképeként. Tündéreket szimbolizáló pillangók búra alatt várják a repülés lehetőségét. Különös világot teremt a neves grafikus ezen a jegyzetfüzet borítón. A jegyzetfüzet 88 lapján hasonló titkos rajzok, titkos gondolatok rejtőzhetnek majd. Az UV lámpa fénye tudja csak felvillantani az érdeklődők számára a leplezett sorokat.

Ebben a jegyzetfüzetben valószínűleg nagy élményeket lehet feljegyezni, amit azzal oszt meg majd a titkosíró, akit majd méltónak talál rá. A jegyzetfüzethez tartozó  varázstoll valóban varázsolni tud, egyrészt ezzel lehet írni a láthatatlanná váló betűket, másrészt ennek a tollnak a lámpácskájának fényénél vállnak olvashatóvá a leírt szavak, mondatok, történek, titkok és élmények. Egy lakathoz két kulcs van, vajon kinek adja oda a naplóíró a titkaihoz a második kulcsot? Kinél marad az UV lámpa?

Tartalma:

  • 1 db jegyzetfüzet
  • 1 db mágikus toll
  • 1 db lakat 2db kulccsal

Méretei: 19 x 15 x 1 cm

Tervezte: Lisa Perrin 


Ajánlott életkor: 7 - 99 éves korig

Kiknek: lányoknak


Bisnode partner control
 
Kedves Látogató! Felhívjuk figyelmét, hogy weboldalunkon "sütiket" (cookies) használunk a felhasználói élmény javítása érdekében, melyet a böngészésre használt eszközén tárolunk.