Djeco - Játékok

Képkirakó - Mozaik színek - Mosa Color

Cikkszám: 1665
Rendkívül jó fejlesztő játék, színes mozaik a Djeco-tól. Fejlesztő játék javaslatokkal.

6 260 Ft

Sokféle játék és tanulási lehetőséget kínáló, mozaik kirakó játék.

Maga a játék természetesen egyszerű, a mozaiklapok  pasztell színesek, gyengédséget súgárzók. A Djeco 3 - 5 év közötti gyermekeknek ajánlja, de ennek a játéknak bármikor hasznát veszi a gyermeke, és gyermekei fejlesztéséhez a tudatos szülő. Az eredeti útmutató egyszerű, húzzon a gyermek egy feladatlapot és az annak megfelelően  rakja ki a hal formájú alaplapra a mozaik lapocskákat. Természetesen, a gyermek kirakhatja a saját elképzelése, játékos kedve szerint is, a lényeg, hogy a mozaikok kitöltsék a kirakható helyet. A játékos foglakozás fejleszti az analógiás gondolkodást, a megfigyelést, a sorrendiség és a kiatartás gyakorlása mellett.

A 39 db színes mozaiklap a későbbiekben sokoldalúan felhasználhatóak újabb játékok megvalósításához. Nincs akadálya a házi gyártású feladatkártyáknak, ha már iskola előkészítős, vagy már kisiskolás a gyermek. Lehet az új feladatkártyákra számokat írni a mozaiklapokkal azonos színekkel, lehet betűket, lehet joker szimbólum a feladatkártyán a betűk, számok  között. Célszerű a számokat mindíg azonos színekkel jelölni, ez segíti a megjegyzésüket. A szótagolás írásbeli jelölésénél is okos feladatkártyák segíthetnek játékossá és kedvelhetővé tenni a tanulását. A joker helyére a gyermek tehet hosszú vagy rövid magánhangzónak megfeletethető mozaiklapot.  Amikor a szülő és a gyermek ezzel a kiváló eszközzel tanul, ne maradjon figyelmen kívül, hogy ez játék! Nem tudás számonkérő játék, hanem fejlesztő játék!

Tartalma:

  • 1 db fa hal formájú kirakóalap
  • 39 db mágneses, színes, négyzet mozaiklap
  • 10 db feladatkártya, amely 20 különböző minta kirakását mutatja
  • 1 db útmutató füzet

Méretei: 14 x 10 x 1 cm

Doboz méretei: 22 x 22 x 4 cm

Tervezte: Delphine Chedru


Ajánlott életkor: 3 - 6 éves korig

Anyaga: fa

Játéktípus: logikai játék

Kiknek: fiúknak, lányoknak, mindkettőnek.


Fogyasztói Vélemény tanúsítvány

Adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH-90392/2015

Copyright © 2017. Boyonex Kft. Minden jog fenntartva!

Bisnode partner control
 
Kedves Látogató! Felhívjuk figyelmét, hogy weboldalunkon "sütiket" (cookies) használunk a felhasználói élmény javítása érdekében, melyet a böngészésre használt eszközén tárolunk.