Djeco - Játékok

Célzó játék - Golyójáték - Soft pétanque

Cikkszám: 2015
Francia népi sport játéka a "pétanque", a legkisebbeknek a Djeco-tól.

6 690 Ft

Francia tradíción alapuló golyó-játék a legkisebbeknek is.

A pétanque szó "mozdulatlan lábak" két francia szavának az összevonásból származik. A játékszabályok egyike szerint a pétanque játékban merev lábakkal kell állni egy kör közepén és onnan dobni a míves fém golyót a célgömbre. Többféle szabálya létezik, lehet játszani egyedül, lehet párosával, lehet két csapatnak 3-3 fővel, a készletben mindenkor egy célgömb és 6 vagy 12 db fémgolyó van. Ezer év óta ismert és népszerű sport, kitartást, stratégiát, pontos célzást, jó erőnlétet kívánó sportjáték. Szigorúan kimért pályán játszák, ősidők óta, de a franciák tartották meg máig a szenvedélyt ez iránt a játék iránt.

A legkisebbeknek tervezte Carolin Faup ezeket a puha pétanque labdákat, amelyek vízálló labdakülseje fém golyót rejt, a célozhatóságért, de elsősorban a gyermeki játék baleset mentesítése okán tette ezeket a pétanque golyókat puhává. Ki korán kezdi gyakorolni a golyójátékot, hamar profi játékos lehet, ha ezzel játszik, de nem csak a küzdelmet tanulja meg, hanem az önuralmat is, az aki győzni akar! 

Tartalma:

  • 6 db 6,5 cm átmérőjű pétanque golyó
  • 1 db 5 cm átmérűjű célgömb

Doboz méretei: 22 x 16,5 x 5,5 cm

Tervezte: Caroline Faup


Ajánlott életkor: 3 - 0 hónapos korig

Anyaga: textil

Kiknek: fiúknak, lányoknak, mindkettőnek.


Fogyasztói Vélemény tanúsítvány

Adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH-90392/2015

Copyright © 2017. Boyonex Kft. Minden jog fenntartva!

Bisnode partner control
 
Kedves Látogató! Felhívjuk figyelmét, hogy weboldalunkon "sütiket" (cookies) használunk a felhasználói élmény javítása érdekében, melyet a böngészésre használt eszközén tárolunk.