Kids at Work

HUJ-HUJ masina készítő készlet

Cikkszám: CV-600572
Készítsd el a HUJ-HUJ masinát, és vicceld meg a barátaidat ezzel a meglepő működéssel!

1 590 Ft
db

Bizonyítsd be! Ha a HUJ-HUJ - varázsszót kimondja akit megkérsz rá, akkor a propellered forgásiránya megváltozik.

A szerkezet elkészítése és működtetése egyszerű, de kis ügyességet és figyelmet igényel. Ha a mellékelt rajz szerint készíted el, akkor biztosan működni fog a kezedben. Ne áruld el a titkot! Aki kíváncsi arra, hogy mitől változik meg a HUJ-HUJ szó kimondására a forgásirány, készítse el magának. Bár a készítője már tudni fogja, hogy milyen hatás éri a masinát, azért mégis elgondolkodtató és hihetetlen, hogy megtörténik a fordulat.

A barkácsoláshoz a csomagban megtalálod az összes alkatrészt és a rajzot. Szükséged lesz még gömbölyű vagy félgömbölyű fareszelőre a hornyok bereszeléséhez, és  2 mm-es és 3 mm-es fúróra a furatokhoz. Ezeket a szerszámokat kérd el apukádtól (segíthet is ha igényled). Ha saját, kézhezillő szerszámokat szeretnél, akkor a képek alatt az "Ezeket  látta már? felirat alatt kigyűjtöttünk néhányat.

HUJ-HUJ = németül Hui-Hui :)

A csomag tartalma:

  • 2 db farúd
  • 1 db propeller léc
  • 1 db szeg
  • Rajz az elkészítéshez, működtetéshez

Ajánlott életkor: 8 - 99 éves korig

Anyaga: fa

Kiknek: fiúknak


Bisnode partner control
 
Kedves Látogató! Felhívjuk figyelmét, hogy weboldalunkon "sütiket" (cookies) használunk a felhasználói élmény javítása érdekében, melyet a böngészésre használt eszközén tárolunk.