Sorgenfresser - Gondevők

Gondevő - kicsi Ernst

Cikkszám: GE-42312
Kellemes tapintású, plüssből készült kis kedvenc, és egyben pszichológiai segédeszköz.

4 990 Ft (Utolsó ismert ár)
Jelenleg nincs raktáron

Gondevő - kicsi Ernst

Ő itt Ernst, de lehet akár Ernő is a neve, ha úgy könnyebb kimondani. A neve azt jelenti: komoly. Úgy gondolja, bár milyen nagy, komoly gonddal megbirkózik, legyőzi a kis gazdája helyett, főleg ha a gazdi undorodik valamitől, vagy valamiktől. Nagyon nagy rajzokat is fel tud dolgozni, legyen bár a rajzon spenót, vagy béka, vagy más akármi, ő elfogadja és  segít legyőzni.

A gondevő plüsfigura egy olyan kedvenc lehet, amely azon a szerepén túl, hogy társ, vagy kis barát, segíteni tud a gyerekekben előforduló szorongások, félelmek oldásában, megszüntetésében. Amennyiben szülőként ilyen problémával találkozik, akkor kérje meg a gyermekét, hogy rajzolja, vagy írja le a gondját egy kis papírra, majd ezt a kis lapot gyűrje bele a gondevő szájába, és cipzárral zárja be. A gondevő reggelre eltünteti a szorongást.

Fontos!

  • Ha van rá módja, akkor titokban vegye ki a lapocskát a gondevő szájából, hogy reggelre megemésztődjön a gond és felszabaduljon a gyermek a teher alól. 
  • Ha meg tudja fejteni a rajz, vagy írás jelentését tudja támogatni a gyermeket a valóságos probléma megoldásban is. De figyelem, ezt csak indirekt módon tegye. A gyermeke ne is sejtse, hogy tisztában van a problémájával. Várja meg amig felszabadultan magától elmondja, hogy mi nyomja a kicsi szívét.
  • Segítségére lehet ez a kis plüssfigura, hogy az óriásnak tűnő problémák eltörpüljenek.

Méret: kb. 26 cm

Nézd meg milyen gondtalanok!


Ajánlott életkor: 2 - 0 hónapos korig

Anyaga: Plüss

Kiknek: fiúknak, lányoknak


Bisnode partner control
 
Kedves Látogató! Felhívjuk figyelmét, hogy weboldalunkon "sütiket" (cookies) használunk a felhasználói élmény javítása érdekében, melyet a böngészésre használt eszközén tárolunk.