Sorgenfresser - Gondevők

Gondevő - kicsi Rumpel

Cikkszám: GE-42314
Kellemes tapintású, plüssből készült kis kedvenc, és egyben pszichológiai segédeszköz.

4 890 Ft (Utolsó ismert ár)
Jelenleg nincs raktáron

Gondevő - kicsi Rumpel

Ő Rumpel, aki olyan, mint egy mókus, folyton folyvást rágcsál valamit. Ő az, aki mindent elfogad, amin rágódni lehet. Akarás vagy nem akarás, kedvelés vagy utálás, segít Rumpel a döntésekben, minden tényt mérlegel, majd a felesleges félelmeket, a "mi lenne ha..." kezdetűeket eltünteti! Nincs gond, könnyű a döntés, csak Rumpel rágódjon rajta, ne a kis gazdija!

A gondevő plüsfigura egy olyan kedvenc lehet, amely azon a szerepén túl, hogy társ, vagy kis barát, segíteni tud a gyerekekben előforduló szorongások, félelmek oldásában, megszüntetésében. Amennyiben szülőként ilyen problémával találkozik, akkor kérje meg a gyermekét, hogy rajzolja, vagy írja le a gondját egy kis papírra, majd ezt a kis lapot gyűrje bele a gondevő szájába, és cipzárral zárja be. A gondevő reggelre eltünteti a szorongást.

Fontos!

  • Ha van rá módja, akkor titokban vegye ki a lapocskát a gondevő szájából, hogy reggelre megemésztődjön a gond és felszabaduljon a gyermek a teher alól. 
  • Ha meg tudja fejteni a rajz, vagy írás jelentését tudja támogatni a gyermeket a valóságos probléma megoldásban is. De figyelem, ezt csak indirekt módon tegye. A gyermeke ne is sejtse, hogy tisztában van a problémájával. Várja meg amig felszabadultan magától elmondja, hogy mi nyomja a kicsi szívét.
  • Segítségére lehet ez a kis plüssfigura, hogy az óriásnak tűnő problémák eltörpüljenek.

Méret: kb. 26 cm

Nézd meg milyen gondtalanok!


Ajánlott életkor: 2 - 99 éves korig

Anyaga: Plüss

Kiknek: fiúknak


Bisnode partner control
 
Kedves Látogató! Felhívjuk figyelmét, hogy weboldalunkon "sütiket" (cookies) használunk a felhasználói élmény javítása érdekében, melyet a böngészésre használt eszközén tárolunk.