Sorgenfresser - Gondevők

Gondevő - kicsi Enno

Cikkszám: GE-42315
Kellemes tapintású, plüssből készült kis kedvenc, és egyben pszichológiai segédeszköz.

4 990 Ft (Utolsó ismert ár)
Jelenleg nincs raktáron

Gondevő - kicsi Enno

Ő itt Ennó, vág az esze mint a kard, okos és nagyon huncut. Egyik-másik huncutságára nem szeretné, ha fény derülne, titkos huncutságok. Kisgazdája a titkát is megőrzi, sőt el is tünteti, mintha soha sem lett volna, de ha a gazdija mégis szeretné, ha mások is tudják mit is tett, akkor Enno visszadja a papírt, amire leírta és a jól záródó szájába rakta, csak a zipzárt kell kihúzni rajta.

A gondevő plüsfigura egy olyan kedvenc lehet, amely azon a szerepén túl, hogy társ, vagy kis barát, segíteni tud a gyerekekben előforduló szorongások, félelmek oldásában, megszüntetésében. Amennyiben szülőként ilyen problémával találkozik, akkor kérje meg a gyermekét, hogy rajzolja, vagy írja le a gondját egy kis papírra, majd ezt a kis lapot gyűrje bele a gondevő szájába, és cipzárral zárja be. A gondevő reggelre eltünteti a szorongást.

Fontos!

  • Ha van rá módja, akkor titokban vegye ki a lapocskát a gondevő szájából, hogy reggelre megemésztődjön a gond és felszabaduljon a gyermek a teher alól. 
  • Ha meg tudja fejteni a rajz, vagy írás jelentését tudja támogatni a gyermeket a valóságos probléma megoldásban is. De figyelem, ezt csak indirekt módon tegye. A gyermeke ne is sejtse, hogy tisztában van a problémájával. Várja meg amig felszabadultan magától elmondja, hogy mi nyomja a kicsi szívét.
  • Segítségére lehet ez a kis plüssfigura, hogy az óriásnak tűnő problémák eltörpüljenek.

Méret: kb. 26 cm

Nézd meg milyen gondtalanok!

 

Mérete: 21 cm


Ajánlott életkor: 2 - 99 éves korig

Anyaga: Plüss

Kiknek: fiúknak


Bisnode partner control
 
Kedves Látogató! Felhívjuk figyelmét, hogy weboldalunkon "sütiket" (cookies) használunk a felhasználói élmény javítása érdekében, melyet a böngészésre használt eszközén tárolunk.