Sorgenfresser - Gondevők

Gondevő - kicsi Schnulli

Cikkszám: GE-42322
Kellemes tapintású, plüssből készült kis kedvenc, és egyben pszichológiai segédeszköz.

4 890 Ft (Utolsó ismert ár)
Jelenleg nincs raktáron

Gondevő - kicsi Schnulli

Ő itt Schnulli, vagy Nasizóka, ahogy jobban tetszik. Ő róla azt mondják, túl gyakran eszik, mondhatni mindig eszik. Úgy gondolják, akik Nasizókát látják, hogy egy kicsi kerekded, de ez őt egyáltalán nem zavarja. Ha a kisgazdi tikos bánata, hogy dundinak gondolja magát, vagy éppen így zrikálják, ha a kisgazdi úgy gondolja, ő maga is túl sokat nasizik, akkor biztosan örökbarátság lesz Nasizókával. Schnulli fogadalmakat is elfogad, azt is megcsócsálja! Sőt még betartani is segít! Ketten könnyebb!

A gondevő plüsfigura egy olyan kedvenc lehet, amely azon a szerepén túl, hogy társ, vagy kis barát, segíteni tud a gyerekekben előforduló szorongások, félelmek oldásában, megszüntetésében. Amennyiben szülőként ilyen problémával találkozik, akkor kérje meg a gyermekét, hogy rajzolja, vagy írja le a gondját egy kis papírra, majd ezt a kis lapot gyűrje bele a gondevő szájába, és cipzárral zárja be. A gondevő reggelre eltünteti a szorongást.

Fontos!

  • Ha van rá módja, akkor titokban vegye ki a lapocskát a gondevő szájából, hogy reggelre megemésztődjön a gond és felszabaduljon a gyermek a teher alól. 
  • Ha meg tudja fejteni a rajz, vagy írás jelentését tudja támogatni a gyermeket a valóságos probléma megoldásban is. De figyelem, ezt csak indirekt módon tegye. A gyermeke ne is sejtse, hogy tisztában van a problémájával. Várja meg amig felszabadultan magától elmondja, hogy mi nyomja a kicsi szívét.
  • Segítségére lehet ez a kis plüssfigura, hogy az óriásnak tűnő problémák eltörpüljenek.

Méret: kb. 26 cm 

Nézd meg milyen gondtalanok!

 


Ajánlott életkor: 2 - 99 éves korig

Anyaga: Plüss

Kiknek: fiúknak, lányoknak


Bisnode partner control
 
Kedves Látogató! Felhívjuk figyelmét, hogy weboldalunkon "sütiket" (cookies) használunk a felhasználói élmény javítása érdekében, melyet a böngészésre használt eszközén tárolunk.