Sorgenfresser - Gondevők

Gondevő - kicsi Betti

Cikkszám: GE-42339
Kellemes tapintású, plüssből készült kis kedvenc, és egyben pszichológiai segédeszköz.

4 990 Ft

Gondevő - kicsi Betti

Ő kicsi Betti, kicsi Bill testvére bár Bill azt tartja magáról, hogy ő minden gondot elűz, megold, Bettinek mégis maradnak kicsi titkok, kicsi félelmek, kicsi aggódások, sőt olykor nagyobbak is. Lehet a testvérrel is van néha egy kis gond, de lehet mással? Kivel mással? Bettinek elmondhatod, ő jól megrágja, majd eltünteti! Próbáld ki!  

A gondevő plüsfigura egy olyan kedvenc lehet, amely azon a szerepén túl, hogy társ, vagy kis barát, segíteni tud a gyerekekben előforduló szorongások, félelmek oldásában, megszüntetésében. Amennyiben szülőként ilyen problémával találkozik, akkor kérje meg a gyermekét, hogy rajzolja, vagy írja le a gondját egy kis papírra, majd ezt a kis lapot gyűrje bele a gondevő szájába, és cipzárral zárja be. A gondevő reggelre eltünteti a szorongást.

Fontos!

  • Ha van rá módja, akkor titokban vegye ki a lapocskát a gondevő szájából, hogy reggelre megemésztődjön a gond és felszabaduljon a gyermek a teher alól. 
  • Ha meg tudja fejteni a rajz, vagy írás jelentését tudja támogatni a gyermeket a valóságos probléma megoldásban is. De figyelem, ezt csak indirekt módon tegye. A gyermeke ne is sejtse, hogy tisztában van a problémájával. Várja meg amig felszabadultan magától elmondja, hogy mi nyomja a kicsi szívét.
  • Segítségére lehet ez a kis plüssfigura, hogy az óriásnak tűnő problémák eltörpüljenek.

Méret: kb. 26 cm

Nézd meg milyen gondtalanok!

Mérete: 20 cm

Mérete: 26 cm


Ajánlott életkor: 2 - 99 éves korig

Kiknek: lányoknak

Anyaga: Plüss


Bisnode partner control
 
Kedves Látogató! Felhívjuk figyelmét, hogy weboldalunkon "sütiket" (cookies) használunk a felhasználói élmény javítása érdekében, melyet a böngészésre használt eszközén tárolunk.