Sorgenfresser - Gondevők

Gondevő - kicsi Bill

Cikkszám: GE-42338
Kellemes tapintású, plüssből készült kis kedvenc, és egyben pszichológiai segédeszköz.

4 990 Ft (Utolsó ismert ár)
Jelenleg nincs raktáron

Gondevő - kicsi Bill

Ő itt kicsi Bill kicsi Betti testvére. Mindeketten Gondűző ország lakói, és Bill úgy tartja magáról, ő a leges-legjobb gondűző-gondevő. Őt elég csak kézbe venni, máris érzi mi a gond, különösen ha testvérek között támadt egy kis elsímímtani való. Bill jó testvér, de nem mindig sikerül úgy is viselkednie ahogyan szeretne a testvérével. Bill nagyon megértő a hasonló gondokkal küzdőkkel, nagyon várja, hogy Gazdija elmondja, vagy leírja neki, nála mi a gond a tesóval. Vagy mással. Bill szájában szézolvad, mint a hó minden probléma.

A gondevő plüsfigura egy olyan kedvenc lehet, amely azon a szerepén túl, hogy társ, vagy kis barát, segíteni tud a gyerekekben előforduló szorongások, félelmek oldásában, megszüntetésében. Amennyiben szülőként ilyen problémával találkozik, akkor kérje meg a gyermekét, hogy rajzolja, vagy írja le a gondját egy kis papírra, majd ezt a kis lapot gyűrje bele a gondevő szájába, és cipzárral zárja be. A gondevő reggelre eltünteti a szorongást.

Fontos!

  • Ha van rá módja, akkor titokban vegye ki a lapocskát a gondevő szájából, hogy reggelre megemésztődjön a gond és felszabaduljon a gyermek a teher alól. 
  • Ha meg tudja fejteni a rajz, vagy írás jelentését tudja támogatni a gyermeket a valóságos probléma megoldásban is. De figyelem, ezt csak indirekt módon tegye. A gyermeke ne is sejtse, hogy tisztában van a problémájával. Várja meg amig felszabadultan magától elmondja, hogy mi nyomja a kicsi szívét.
  • Segítségére lehet ez a kis plüssfigura, hogy az óriásnak tűnő problémák eltörpüljenek.

Mérete: 24 cm

Nézd meg milyen gondtalanok!

 


Ajánlott életkor: 2 - 99 éves korig

Anyaga: Plüss

Kiknek: fiúknak


Bisnode partner control
 
Kedves Látogató! Felhívjuk figyelmét, hogy weboldalunkon "sütiket" (cookies) használunk a felhasználói élmény javítása érdekében, melyet a böngészésre használt eszközén tárolunk.