Sorgenfresser - Gondevők

Gondevő - kicsi Pomm

Cikkszám: GE-42343
Kellemes tapintású, plüssből készült kis kedvenc, és egyben pszichológiai segédeszköz.

4 890 Ft (Utolsó ismert ár)
Jelenleg nincs raktáron

Gondevő - kicsi Pomm

Ő itt Pomm, a hosszú fülével eltakarja a szemeit, ő így bújik el, amikor szégyelli magát. Csetlik-botlik, mert egy kicsikét ügyetlen, pedig nagyon igyekszik ügyesen mászni, futni, tornázni. Nagyon megértő a hozzá hasonló kis csetlő-botló barátokkal, mindenkit biztat, mozogjon, tornázzon! Nagyon örül az apró sikereknek is ezen a téren, és minden téren! Ha a szájába kapja az napi "kicsivel jobban sikerült" listát, olyan boldogan alszik, mint a kicsi csetlő-botló, de mindennap ügyesedő kisgazdája.

A gondevő plüsfigura egy olyan kedvenc lehet, amely azon a szerepén túl, hogy társ, vagy kis barát, segíteni tud a gyerekekben előforduló szorongások, félelmek oldásában, megszüntetésében. Amennyiben szülőként ilyen problémával találkozik, akkor kérje meg a gyermekét, hogy rajzolja, vagy írja le a gondját egy kis papírra, majd ezt a kis lapot gyűrje bele a gondevő szájába, és cipzárral zárja be. A gondevő reggelre eltünteti a szorongást.

Fontos!

  • Ha van rá módja, akkor titokban vegye ki a lapocskát a gondevő szájából, hogy reggelre megemésztődjön a gond és felszabaduljon a gyermek a teher alól. 
  • Ha meg tudja fejteni a rajz, vagy írás jelentését tudja támogatni a gyermeket a valóságos probléma megoldásban is. De figyelem, ezt csak indirekt módon tegye. A gyermeke ne is sejtse, hogy tisztában van a problémájával. Várja meg amig felszabadultan magától elmondja, hogy mi nyomja a kicsi szívét.
  • Segítségére lehet ez a kis plüssfigura, hogy az óriásnak tűnő problémák eltörpüljenek.

Méret: 22 cm

Nézd meg milyen gondtalanok!

 


Ajánlott életkor: 2 - 99 éves korig

Anyaga: Plüss

Kiknek: lányoknak


Bisnode partner control
 
Kedves Látogató! Felhívjuk figyelmét, hogy weboldalunkon "sütiket" (cookies) használunk a felhasználói élmény javítása érdekében, melyet a böngészésre használt eszközén tárolunk.