Sorgenfresser - Gondevők

Gondevő - kicsi Pat

Cikkszám: GE-42348
Kellemes tapintású, plüssből készült kis kedvenc, és egyben pszichológiai segédeszköz.

4 890 Ft (Utolsó ismert ár)
Jelenleg nincs raktáron

Gondevő - kicsi Pat

Ő itt kicsi Pat, lehetne kicsi Peti is, de ő ragaszkodik a saját nevéhez. Akkora önbizalma van a kicsi Patnak, hogy mindenhez hozzá tud fogni, sohasem fél, hogy nem sikerül. Azt igéri, aki elmondja neki, mihez kér egy kis plussz önbizalmat, annak olyan erőt ad, az olyan erős lesz, mint egy medve! Kicsi gazdija bátran fog akár közös játékba a  társaival, de még egy szívdobogtató matek felmérőtől sem fél! Ha, tudja, akkor tudja! Önbizalmon nem fog múlni!

A gondevő plüsfigura egy olyan kedvenc lehet, amely azon a szerepén túl, hogy társ, vagy kis barát, segíteni tud a gyerekekben előforduló szorongások, félelmek oldásában, megszüntetésében. Amennyiben szülőként ilyen problémával találkozik, akkor kérje meg a gyermekét, hogy rajzolja, vagy írja le a gondját egy kis papírra, majd ezt a kis lapot gyűrje bele a gondevő szájába, és cipzárral zárja be. A gondevő reggelre eltünteti a szorongást.

Fontos!

  • Ha van rá módja, akkor titokban vegye ki a lapocskát a gondevő szájából, hogy reggelre megemésztődjön a gond és felszabaduljon a gyermek a teher alól. 
  • Ha meg tudja fejteni a rajz, vagy írás jelentését tudja támogatni a gyermeket a valóságos probléma megoldásban is. De figyelem, ezt csak indirekt módon tegye. A gyermeke ne is sejtse, hogy tisztában van a problémájával. Várja meg amig felszabadultan magától elmondja, hogy mi nyomja a kicsi szívét.
  • Segítségére lehet ez a kis plüssfigura, hogy az óriásnak tűnő problémák eltörpüljenek.

Méret: 23 cm

Nézd meg milyen gondtalanok!


Ajánlott életkor: 2 - 99 éves korig

Anyaga: Plüss

Kiknek: fiúknak


Bisnode partner control
 
Kedves Látogató! Felhívjuk figyelmét, hogy weboldalunkon "sütiket" (cookies) használunk a felhasználói élmény javítása érdekében, melyet a böngészésre használt eszközén tárolunk.