Egyéb

ÉRZEL-MESE érzelmi intelligencia fejlesztő játék

Cikkszám: TG-10260
Érzelmi intelligenciát fejlesztő játék.

5 990 Ft

Érzelmi intelligenciát fejlesztő játék.

Kádár Annamária véleménye az Érzel-mese játékról: „A kisgyermek nagyon nehezen tudja megfogalmazni problémáit, csupán az érzések szintjén éli meg a feszítő állapotokat. Számtalan olyan feladattal kell megbírkóznia, amelyek nagy megpróbáltatások elé állítják: le kell válnia szüleiről, meg kell tanulnia, hogyan kezelje félelmeit, késleltesse vágyait, győzze le a testvérféltékenység érzését." 

Kádár Annamária videón a játékról beszél

Erre egy kiváló eszköz ez a társasjáték, hogy növeljük a gyermekünk éntudatosságát, érzelmi kifejezőkészségét, segítsünk a külső-belső konfliktusai megoldásában, a segítségkérésben, az empátiában, a vágyaik késleltetésében, a kitartásban. A játék gyakorlatai segítenek szóba állni az érzésekről, természetesebbé teszik azt, hogy egyáltalán foglalkozzunk ezzel a témával." 

A játékban olyan képek, táblák jelenetek találhatóak, melyek a gyerekek számára könnyen felismerhetőek, mindennapi helyzetekben átélik, tapasztalják.

A játékban található 12+1 játékszabály pl.: pantomim, memória, ha erre járok ezt érzem, mit érezhet...stb.

A játék tartalma:

  • 30 db érzelem kártya
  • 14 db karakter kártya
  • 10 db kétoldalas helyszín és szituáció kártya.

 


Ajánlott életkor: 3 - 99 éves korig

Kiknek: fiúknak, lányoknak, mindkettőnek.

Anyaga: papír


Bisnode partner control
 
Kedves Látogató! Felhívjuk figyelmét, hogy weboldalunkon "sütiket" (cookies) használunk a felhasználói élmény javítása érdekében, melyet a böngészésre használt eszközén tárolunk.