Djeco - Design by

Csináld magad! - Családgyűjtő kártyajáték - Creature chic

Cikkszám: 7947
Alkotó tevékenységre inspirálnak a Csináld magad! sorozat készletei.

4 360 Ft

Színezés és kártyalapok 2/1-ben, + kártyajáték + családrajz

Az előrerajzolt kártyákat ki lehet színezni az útmutatóban megadott lépések szerint, de természetesen teljesen szabadon is fel lehet ruházni színekkel a 7 család minden rajzfigura tagját. Lehet alkotni szabályt hozzá, de a legegyszerübb a "egyet húz, egyet dob" alap, amit 7 kezdőlappal kezdve, össze lehet gyűjteni egy kiválasztott család minden tagját. Érdekes, mókás és sokatmondó lehet, ha a gyermek a saját családtagjainak a különböző állatfigura családokból választ megjelenítő kártyát. Ha pl. Pandát választ apa-kártyának, tigris meg anya-kártyája, ki hordja abban a családban a kalapot? Milyen állatfigurák testesítik meg a gyerekeket? Nem csak móka, nem csak nevetés, ad esetleg elgondolkodni valót is, a tréfás "saját család" kirakás.

Ez a gyűjtemény túlmutat a művészeten: lehetővé teszi a gyerekek valódi tárgyakat készíthetnek, amelyeket amelyekre büszkék lehetnek, és amelyeket használhatnak vagy kiállíthatnak.

Tartalma:

  • 42 db színezhető, de valódi kártyalap (7 x 10,5 cm)
  • 1 db útmutató
  • 1 db tárolódoboz

Méretei: 20 x 20 x 4 cm

 

 


Ajánlott életkor: 5 - 8 éves korig

Anyaga: papír

Kiknek: fiúknak, lányoknak, mindkettőnek.


Bisnode partner control
 
Kedves Látogató! Felhívjuk figyelmét, hogy weboldalunkon "sütiket" (cookies) használunk a felhasználói élmény javítása érdekében, melyet a böngészésre használt eszközén tárolunk.