Djeco: Eduludo

Primo Ludo - Formák - Shapes

Cikkszám: 8368
Didaktikus játék a Djeco-tól

4 150 Ft

Formaegyeztető játék.

Egy egyszerű és szórakoztató játék az alakzatok, formák felismerésére, egyeztetésére. Nem könnyű megkülönböztetni ezeket a macskákat, amik itt a kártyákon cicáskodnak, csak a pólójuk mintája változik. A kártya megnyeréséhez a gyermeknek a megfelelő formájú "pólóval" kell felöltöztetni a macskát. 2 játékmódra van lehetőség: az első „tanulási” mód, hogy egy felnőtt segítségével a gyermek felfedezi a geometriai   formákat. Egy második "gyors játszma" mód 2 játékos számára. A játékhoz műanyag kártyák vannak  a tartósság érdekében. Nagyon részletes leírásúak a szabályok, amelyek segítenek a szülőknek, hogy könnyen tudják használni ezt a játékot gyermekük fejlesztésre. 

Ez a játék is, mint minden Eduludo készlet nagyon didaktikus, és megfelel egy adott fejlődési szint tanulási folyamatának, azért, hogy értőn segítse a gyermek fejlődését.

Tartalma:

  • 2 db macskafigura
  • 10 db műanyag kártya alakú, "lyukas póló"
  • 20 db illusztrált feladatkártya
  • 1 db játékszabály, 10 nyelven

 


Ajánlott életkor: 2 - 5 éves korig

Anyaga: műanyag

Kiknek: fiúknak, lányoknak, mindkettőnek.


Bisnode partner control
 
Kedves Látogató! Felhívjuk figyelmét, hogy weboldalunkon "sütiket" (cookies) használunk a felhasználói élmény javítása érdekében, melyet a böngészésre használt eszközén tárolunk.