Djeco - Játékok

Társasjáték - Szintén - Katudi

Cikkszám: 8535
Fejlesztő játék, nyelvi fejlődést segítő társasjáték.

7 560 Ft

Jól mondod!

Nyelvi és megfigyelési játék, hogy megtanuljon a gyermek  jól figyelni és a gondolatait jól kifejezni. "Szintén" játékban a képrészek helyes hozzárendelése az első feladat. A gyermekek tájékozódhatnak a varázslatosan szép illusztrációk vagy a különböző színű geometriai szimbólumok alapján. A játékot két fokozatban lehet játszani, az egyszerűbbel lehet kezdeni, azzal begyakorolni a következő fokozatban lévő játékhoz a jó meglátásokat, jó kifejezéseket.

Egy játék a "Cool School" kollekcióból: szórakoztató játékok a tanuláshoz! Szórakoztató játékok a tanuláshoz? Igen! Minden egyes dobozt mindenekelőtt játékra terveztek, de minden egyes dobozban ott van a lehetőség a tanulásra, a tudás elmélyítésére. A "Cool School" játékok fejlesztik a szókincset, segítenek az egyszerű műveletek elsajátításában, de az akusztikus készségek, hallásfigyelem, auditív figyelem, és a memória fejlesztése is benne van a sorozatban. Gondolkodásban a főfogalmi és alcsoportok meggértésében is fejlesztő játékok ezek. A "Cool School"  játékok az indirekt tanulás eszközei. Úgy tanítanak, hogy ez a tanulás öröm, vidámság, szórakozás.

Tartalma:

1. fokozat:

  • 3 db képes tábla
  • 9 db feladatkártya

2. fokozat

  • 3 db képes tábla
  • 1 2 db feladatkártya
  • 1 db játékszabály 10 nyelven

Doboz méretei: 21,5 x 21,5 x 5 cm

 


Ajánlott életkor: 4 - 10 éves korig

Kiknek: fiúknak, lányoknak, mindkettőnek.

Anyaga: papír

Játékszabály - Fejlesztő társasjáték - Szintén - Katudi (PDF) Letöltés

Bisnode partner control
 
Kedves Látogató! Felhívjuk figyelmét, hogy weboldalunkon "sütiket" (cookies) használunk a felhasználói élmény javítása érdekében, melyet a böngészésre használt eszközén tárolunk.