Djeco - Design by

Homokkép készítő - A tenger fényei - Sea lights

Cikkszám: 8679
Homokkép készítő készlet:

8 260 Ft

Milyen színű a tenger mélye?

4 db festmény a víz alatti élet témájában, amelyeket színes és foszforeszkáló homokkal színeznek. A gyermek a festményét a dobozba helyezi, a mellékelt eszközzel feltárja az előre beillesztett területeket, majd a füzetben megadott színkódot követve homokkal szórja be azokat. A kész festményeket ha a gyerekszoba polcára kiteszik, lesz meglepetés az esti órákban: az illusztrációk a sötétben világítanak!  A sötétben világító homoknak köszönhetően a tengeri élőlények a sötétben is láthatóak! 

Djeco által készített, okos eszköz van a készletben a ragasztott részek egyszerű eltávolításához. Tiszta tevékenység: mert a gyermek a dobozban dolgozik, így nem szóródik szét a homok. Ez egy okos készlet, mert a dobozban van egy kis lyuk, ahol kiönthető a felesleges homok és széles szájú edényekbe önthető. Van jó tárolódoboz, rugalmas záródással az anyag tárolására, ha a tevékenység véget ért. Van egy magyarázó füzet, amely lépésről lépésre részletezi a hogyan lehet a homokképet készíteni.

Tartalma:

  • 4 db előre beragasztott, részben illusztrált kártya (20 x 20 cm)
  • 12 db tégely színes homok, ebből 6 foszforeszkáló
  • 1 db műanyag szerszám
  • 1 db útmutató, lépésről-lépésre történő magyarázatokkal

Doboz méretei: 23,5 x 23 x 4 cm 


Ajánlott életkor: 5 - 8 éves korig

Anyaga: papír

Kiknek: fiúknak, lányoknak, mindkettőnek.


Bisnode partner control
 
Kedves Látogató! Felhívjuk figyelmét, hogy weboldalunkon "sütiket" (cookies) használunk a felhasználói élmény javítása érdekében, melyet a böngészésre használt eszközén tárolunk.