Djeco - Design by

Művészeti műhely - Tavaszi zöldségek - Inspired by Giuseppe Arcimboldo - Spring Vegetables

Cikkszám: 9370
Alkotás a nagy művészek stílusában.

2 920 Ft

Olyan, mintha máris egy művész alkotta volna!

Lépésről-lépésre a matricák egymásra, vagy egymás mellé helyezésével épül fel a matricázó technikával a kép. A Tavaszi zöldségek című képsorozat egy kortárs illusztrátor  Nicolas Barrome és a nagy mester Giuseppe Arcimboldo hatásából született.

A Djeco által felkért, máshol is publikáló, kiállító, neves művészek által tervezett képek most matricázó formájában jelennek meg. Rendkívül igényesen megrajzolt, megfestett, megtervezett képek sorozata található itt. Egyúttal bepillanthatunk a mai kortárs művészet alkotásai közé is, amelyek tükrözik a 21. század spirituális világát. a mai modern művészek művei mindenkor elgondolkodtatnak: hol derűvel, hol borúval jelenítik meg a mai ember különös és olykor döbbenetes világát. Most, ebben a művészeti sorozatban az "Inspired by..." a kortárs művészek nagy elődök stílusában alkottak képeket, lehetővé téve, hogy a gyermekek saját tapasztalatából, saját élményükből ismerjék meg a képzőművészet egy-egy nagy alakját. Vonalvezetésüket kövessék, színeiket felfedezzék. Az "Inspired by..." a művészetet megismertető, megkedveltető, sorozat gyönyörű kreatív képekkel  áll rendelkezésre a gyermekek és a felnőttek számára.

Tartalma: 

  • 4 db illusztrált kép (20 x 20 cm)
  • 4 ív papírmatrica
  • 1 db színes, lépésről lépésre magyarázó füzet

Csomagolás méretei: 22 x 23 x 0,2 cm


Ajánlott életkor: 5 - 99 éves korig

Kiknek: fiúknak, lányoknak, mindkettőnek.

Anyaga: papír


Bisnode partner control
 
Kedves Látogató! Felhívjuk figyelmét, hogy weboldalunkon "sütiket" (cookies) használunk a felhasználói élmény javítása érdekében, melyet a böngészésre használt eszközén tárolunk.